365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fastelavnsmasker

”Fastelavn er mit navn, boller i min mave, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade” – sådan synger børnene, når de går fra dør til dør gemt bag masker og kostumer til fastelavn. Har I tradition for at gå på rasletur blandt naboerne, eller holder I fastelavnsfest med familie og venner? Uanset hvad fastelavn byder på af sjov og ballade, så skal der masker til – for det hører fastelavnshøjtiden til.

Kreative masker til fastelavnsfesten

Fastelavn er en oplagt tid til at se, hvad kreakassen har at byde på – der er nemlig masser af muligheder for at sætte sit eget præg på eksempelvis fastelavnsmaskerne. Der er ingen regler for, hvordan en fastelavnsmaske skal se ud, så her kan I slå jer løs med alt fra glimmer og perler til fjer, små tegninger og kartonfigurer.

Hos BR har vi samlet et udvalg af alverdens hobbygrej og glimmersager, som passer perfekt ind på bordet til en dag i kreativitetens navn. Her er med andre ord alt, hvad I skal bruge for at printe, klippe og udsmykke deres helt egne fastelavnsmasker – uanset om der er tale om en lille kat, en sej ninja, en mariehøne eller noget helt fjerde.

Skabelon til fastelavnsmasker

Print skabelonen ud til forskellige fastelavnsmaskiner og lav et hyggeligt krea-projekt med børnene. 

Her er, hvad I skal bruge til jeres fastelavnsmasker:

  • Karton, sakse, maling, fjer og farveblyanter – alverdens hobbygrej.
  • Perler og perlesmykker til dekoration.
  • Giv maskerne lidt ekstra shine med glimmer!
  • Lim til at få alle kreationerne til at holde.

Er I klar til at gå ombord i maskerne og klippe og klistre, så har I her alt, hvad en hyggelig stund med hele familien eller vennerne behøver. Alle kan være med, unge som gamle, og derfor er fastelavn en højtid, som samler alle dem, der har lyst til at være med.

Fastelavn er mit navn!

Hvad skal børnene være til fastelavn? Uanset hvad I har planlagt af udklædning, så kan I nemt lave en maske, der sætter prikken over i’et på kostumet. Har I endnu ikke styr på kostumer, så finder I naturligvis også et skønt udvalg af alt fra superhelte og uhyggelige skurke til smukke Disney-prinsesser og sjove klovne.

Pynt op med fastelavnsmasker

Når jeres fine, personlige fastelavnsmasker er færdige og smukt udsmykket med alt, hvad kreakassen indeholder, så skal de naturligvis bæres til det kostume, de er tiltænkt. Men har I flere fastelavnsmasker fra tidligere år eller fra en hel kreadag med familien, så kan de også bruges som pynt rundt i jeres hjem eller til en fastelavnsfest. 

Fastelavnsmasken er på mange måder indbegrebet af højtiden, og derfor ser man også små masker, som hænger på fastelavnsris sammen med den sorte kat, der også er et klassisk symbol.

God fornøjelse!