365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Klistermærker

Klistermærker er farverige stickers med fantasifulde designs, som kan gøre enhver overflade helt unik. Men klistermærker er ikke kun til at pynte med – de kan også bruges til meget, meget andet. Find stickers i forskellige farver og med søde og seje figurer her på BR.dk, hvor der er et bredt udvalg af klistermærker til børn.

Dekorer med klistermærker

Størrelserne, farverne og figurerne. Klistermærker hitter gang på gang hos børn, som elsker at være kreative. Kreativiteten kommer især til udtryk ved, at børn bruger klistermærker til at udvikle fantasifulde historier og skabe deres egne kunstværker på deres ting.

Eksempelvis kan børnene dekorere deres penalhuse, mapper, notesbøger, skolebøger, legetøj og meget mere med klistermærker. Noget andet, der også kan dekoreres med klistermærker, er børneværelset. Wallstickers er klistermærker, som du klister på væggen og som skaber en hyggelig og indbydende atmosfære og stemning på børnenes værelser.

 

Ryk rundt på klistermærkerne i en klistermærkebog

En klistermærkebog kan være en sjov og underholdende måde for børn at tilbringe tid på. Noget af det sjove ved klistermærkebøgerne er, at børnene kan rykke rundt på klistermærkerne i bøgerne og prøve forskellige kombinationer. De kan placere klistermærkerne på forskellige måder, og dermed kan de skabe deres egne fantasifulde scener og historier med dem,

Her er nogle flere grunde til, at en klistermærkebog er god til børn:

  • Børn kan udvikle deres finmotoriske færdigheder og kreativitet, når de rykker rundt på klistermærkerne i klistermærkebøgerne.
  • Klistermærkebøger med klistermærker til børn er også en god aktivitet, der kan tages med overalt: på lange bilrejser, flyvninger eller til underholdning, når børnene kører med toget.

 

Klistermærker kan også være rigtig sjove til at lære børnene om farver, former og mønstre, fordi klistermærker til børn findes i nærmest utallige størrelser, farver og motiver.

 

Køb klistermærker på BR.dk

På BR.dk er der klistermærker i forskellige temaer, så børn finder nemt nogle, der passer til deres interesser. Fra dyr og eventyrfigurer til køretøjer og figurer som børnene kender og elsker fra film og tv. Klistermærkerne fås sammen med flotte klistermærkebøger – og har dine børn en klistermærkebog, kan de sætte deres klistermærker deri og rykke rundt og lege med dem.

Vil børnene lave deres egne klistermærker, er der på BR.dk også klistermærkemaskiner. Med en klistermærkemaskine laver de nemt nogle stickers, som de selv vælger, hvordan skal se ud. Køb flotte klistermærker til børn her på BR.dk.