365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pailletter

Wow! Gør tøj, accessories og mange andre ting ekstra magiske og glitrende med pailletter. De små, skinnende skiver findes i nærmest utallige farver, former og størrelser – se bare selv her på BR.dk. Udvalget af pailletter er bredt og er lige noget for børn, når de vil hygge sig med krea-projekterne.

Brug pailletter til krea-projekterne

Når der står krea på programmet, kan børn være kreative på mange måder. Og én af de måder er at bruge pailletter til krea-projekterne. Projekterne kan være mange med pailletter, fordi de små skiver kan syes og limes på mange forskellige ting.

Eksempelvis kan børn:

  • Bruge pailletter på t-shirts, bluser, bukser og andet tøj
  • Bruge pailletter på accessories såsom tasker, sko og hatte
  • Bruge pailletter på kostumer og udklædninger til fester og begivenheder
  • Bruge pailletter til at lave smykker såsom øreringe, halskæder og armbånd

 

Med pailletter åbnes døren til en verden af sjov og kreativitet for børn. Ud over at skabe flotte tøjdesigns og trendy accessories kan børn også bruge en paillet og flere af dem til at tilføje et ekstra pift til deres favorit udklædninger. Prøv at forestil dig, hvor magisk det bliver med glitter ved at sy eller lime pailletter på prinsessekjoler, superheltekostumer eller andre fantasifulde kostumer.

Vil børnene lave deres egne smykker, er pailletter oplagte. Sammen med perler giver en paillet eller flere et rigtig flot udtryk og kommer virkelig til deres ret med de glitrende farver.

 

Fælles kreativitet med pailletter

Når kreativiteten kalder, kan børnene og dig nyde kvalitetstid sammen. Ved at deltage i paillet-projekter som tøjdesign, smykke-kreationer eller dekorationer af forskellige accessories skaber I ikke kun sjov og god kvalitetstid men også mulighed for at dele interesser og minder.

Pailletter åbner dermed døren for enkle og underholdende aktiviteter, hvor både forældre og børn kan slappe af og være kreative sammen.

 

Skab med pailletter fra BR.dk

Gør børnenes og dine kreative projekter ekstra sjove med pailletter fra BR.dk. Udforsk et bredt udvalg af farver, former og størrelser, der passer til ethvert kreativt projekt. Besøg BR.dk for at opdage det spændende udvalg af pailletter, og start det næste kreative eventyr med blot et par klik her på siden.