365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Elcykler til herrer

En elcykel til herrer er en sporty kvalitetscykel med mange spændende egenskaber. Drømmer du om en elcykel, så er en af vores smarte elcykler til mænd forhåbentlig lige sagen. Du kan gå på opdagelse i udvalget her på siden og spore dig ind på hvilken elcykel, der er den rigtige for dig. Når du har udvalgt din favorit, så kan du glæde dig til snart at drøne afsted på din første tur og mærke forskellen, som sådan en elmotor tilbyder.

Populære mærker

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Fart på op ad selv de stejleste bakker

Der er en særlig frihed over at kunne sætte fart på cyklen og nå en hel del hurtigere fra A til B end med den almindelige rugbrødsmotor. Når formen skal holdes ved lige, kan du køre som vanligt, få pulsen op og mærke modstanden i benene efter et par gode kilometer. Når du derimod trænger til hjælp på vejen, kan du slå elmotoren til og nyde det ekstra skub, der hjælper dig op på toppen af bakken med smilet intakt. En elcykel til herrer er alletiders supplement eller erstatning for bilen, og vi er glade for at kunne tilbyde så mange spændende modeller som dem, du finder her i udvalget.  

Find vores samlede udvalg af elcykler til både mænd og kvinder her.

 

Smarte elcykler til mænd i gennemtænkt kvalitetsdesign

Intet er overladt til tilfældighederne i vores udvalg af elcykler til herre. Her finder du flere af tidens populære SCO-elcykler med mange funktioner, der gør cykelturen til en endnu større fornøjelse. Glæd dig til at drøne hjem til ungerne efter job og til i det hele taget at få mere tid i hverdagen. En elcykel til herre gør det sjovt at cykle, og selvom det kræver en smule tilvænning at køre med el, er vi sikre på, at du bliver helt vild med din elcykel, når du har kørt de første af forhåbentlig mange gode kilometer. Vælg din favorit blandt vores elcykler til mænd her og bestil den hjem i dag, så den snart kan komme hjem til dig, og du kan sætte dig i sadlen og nyde suset.   

Se også vores øvrige sortiment af cykler og tilbehør her.