365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil med 5000 brikker

Er din familie klar på en tidskrævende men sjov udfordring, der sætter koncentrationsevnen og tålmodigheden på prøve? Så prøv et af vores puslespil med 5000 brikker, der fås i mange forskellige varianter her hos BR.dk. Bestil online, og glæd jer til at få nye 5000 brikkers-puslespil hjem inden længe.

Fordyb jer i puslespil på 5000 brikker

Er de mindre puslespil blevet for lette for dig eller dit barn? Så trænger I nok til en rigtig udfordring i form af et 5000 brikkers-puslespil, som gør, at I ikke behøver at bekymre jer om andre spil eller legetøj i et godt stykke tid. Det er noget af et projekt at kaste sig ud i at lægge et puslespil med 5000 brikker, og det er vigtigt, at tiden og overskuddet er der til at følge projektet helt til dørs – og at I kan støtte hinanden i familien, når I kører fast og simpelthen ikke kan lure, hvor den næste brik skal lægges.

Kvalitetstid sammen som familie

At lægge puslespil sammen giver jer masser af kvalitetstid, hvor der kan snakkes om stort og småt, imens I langsomt arbejder jer frem til et motiv. Sørg for god plads at lægge puslespillet på, og for at de mange brikker kan blive liggende fremme, indtil puslespillet er helt færdiglagt, så der løbende er mulighed for at gå til og fra det, når I har tid og lyst til at arbejde med det. Måske lægger i det hele i fællesskab, eller måske I skiftes til at lægge et par brikker fra tid til anden, indtil I når til vejs ende. Læg en strategi sammen, og prøv at følge den og se, hvor lang tid det vil tage jer at komme igennem et puslespil med 5000 brikker. 

Køb puslespil med 5000 brikker til børn

Hos BR.dk finder du altid et stort udvalg af puslespil på 5000 brikker med motiver, der tiltaler både børn og voksne. Lad hele familien samles om et hyggeligt puslespil, og oplev hvordan den ene time tager den næste i godt selskab, imens brikkerne lige så stille falder på plads og danner det spændende motiv. Bestil jeres puslespil med 5000 brikker her, og få dem hurtigt hjem, så I kan komme i gang med det samme.