365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Symaskiner til børn

Er der en lille kreativ sjæl gemt i dit barn? Så er det måske ved at være tid til at sætte gang i symaskinen! Hos BR har vi samlet et udvalg af symaskiner, som er perfekte til en nybegynder, der har en drøm om at udvikle sine sy-evner.

Lær dit barn at sy

Syning er en kreativ aktivitet, hvor du kan skabe dine helt egne unikke syprojekter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere ved at sy i hånden eller på en symaskine. Vi giver gode idéer, der hjælper dig med at lære at sy - det bliver super sjovt!

Kreativt håndarbejde med en symaskine til børn 

Uanset om du selv er en kreativ forælder, som elsker at finde nål og tråd frem eller ej, så kan interessen for syning opstå pludseligt. Med en symaskine til børn har du den perfekte mulighed for at imødekomme dit barns kreativitet, så der også er gode forudsætninger for at udvikle motorikken og færdighederne. 

Lad dit barn give sig i kast med sjove broderier på pyntepuder, tasker af stofrester - og måske der endda kan blive til en lille krammebamse. Én ting er sikkert; en symaskine til børn byder på en masse sjov, læring og kreative muligheder! 

 

Giv dit barn sin helt egen symaskine

Måske har dít barn vist interesse, når du selv sidder og nørkler ved symaskinen? Du kan sagtens lade dit barn prøve sig frem, imens du hjælper med at styre den store symaskine - men der er ingen tvivl om, at dit barn vil få mest ud af at prøve sig ad ved sin helt egen maskine.  

Når du køber en børnesymaskine, er det vigtigt, at sikkerheden og brugervenligheden er i top. På den måde vil dit barn få den bedste oplevelse ud af sit nye redskab, og du kan læne dig tilbage og lade dit barn prøve sig frem uden de helt store bekymringer. 

 

Køb din symaskine til børn hos BR 

Har du et barn, der elsker at lege med perler og perlepladertegne og male eller lignende? Så er der ingen tvivl om, at det er et tegn på, at dit barn er helt klar til at give sig i kast med symaskinen!  

Hos BR har vi et bredt udvalg af hobbyartikler, som kan underholde dit barn - uanset om det er alene eller i selskab med legekammerater. Gå på opdagelse i vores udvalg af symaskiner, og find den variant, der passer allerbedst til dit barn.