365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Tusser

Blå, gul eller rød? Uanset hvilken farve der er dit barns yndlingsfarve, er du sikker på, at du finder farven hér blandt vores store udvalg af flotte tusser til alle aldre og formål. Tag et kig på siden, og overrask dit idérige barn med et overdådigt udvalg af farverige tusser.

Lad børnene udfolde sig med tusser

Vi ved, at børn elsker at male og tegne med tusser. Vi ved også, at det er godt for børns udvikling og finmotorik at tegne. Derfor har vi sørget for, at du finder lige de tuscher, dine børn går og drømmer om, og som matcher deres behov. Kan dit barn godt lide at male i malebøger? Hvis ja, kan det være en fordel at have både tynde tusser og tykke tusser på lager derhjemme. De tynde tuscher er gode til at male tæt på stregerne, og de tykke tuscher er perfekte, når den lille kunstner skal farvelægge store flader.

Måske er dit barn mere til abstrakte malerier? Du finder mange flotte farver, der med garanti vil skabe glæde hos det farverige og sprudlende barn. Med tusser, både de tynde og de tykke, de farverige og de mere rolige, kan dit barn lade fantasien få frit løb og male bemærkelsesværdige tegninger, der imponerer alle omkring.