365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Modellervoks tilbehør

Modellervoks er sjovt at lege med, forme og skabe – det kan være alt lige fra en lille kat til et stort træ med røde æbler. Med det rigtige tilbehør og redskaber kan børnene forme og skabe de dyr og figurer, som fantasien tillader. Giv børnene frit spil med sjovt tilbehør.

Sjovt tilbehør til modellervoks

Her hos BR finder du masser af sjovt tilbehør til modellervoks, som kan gøre legen endnu sjovere, mere udfordrende og fordybende for børnene. Måske skal der en kagerulle til at lave en græsplæne, eller en udstikker til at lave den rette form? Kig vores store udvalg igennem og find inspiration til, hvad du og dine børn har brug for næste gang, I skal samles om modellervoksen.

Små detaljer og store tanker

Elsker dit barn at lave flotte små detaljer på modellervoksen, er det en god idé at have redskaber såsom diverse skabeloner, værktøjssæt, skæreknive og andre ting klar, der gør det muligt at give lige det ekstra til kreationerne. Tilbehør til modellervoks gør ligeledes, at der bliver brugt langt mere tid og hygge på at lege med den, da det skaber nye muligheder.

Er der for eksempel gang i bagerbutikken, er det en fordel med kageforme og bageredskaber, så det bliver den bedste bager i byen, hvor alle helst handler.