365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Smash ball regler

Sådan spiller du smash ball

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om smash ball


Er I vilde med sjove havespil hjemme hos jer? Så er smash ball det perfekte spil for jer! Smash ball er et sjovt og aktivt spil for hele familien. Vi har samlet en oversigt over de vigtigste smash ball regler, så I nemt kan komme i gang med at spille derhjemme.
 

Kom i gang med smash ball 

Det er nemt at komme i gang med at spille smash ball. Alt, I skal bruge, er et smash ball spil. Spillet består af en lille trampolin og en bold. Tag spillet med udendørs, så I har god plads til at boltre jer på. 

Inden I går i gang med at spille, skal I inddele to hold. Normalt består hvert hold af to spillere, men I kan sagtens være flere. Ellers kan I jo skiftes til at spille.
 

De simple smash ball regler

Smash ball regler er simple og nemme at lære. Selve spillet går ud på at studse bolden ned i nettet og over til modstanderens side. Det gælder om, at bolden ikke må ramme jorden. 

Hvert hold har mulighed for at spille bolden mellem hinanden maks tre gange, inden den sendes ned i nettet og videre til modstanderholdet. 

Da nettet er rundt, har I mulighed for at bevæge jer rundt om nettet, mens I spiller. I kan altså hurtigt få sved på panden, når I hopper rundt efter bolden. 

Udforsk andre havespil

Leg udenfor er ideelt, når vejret viser sig fra sin bedste side. For er vejret godt, er havespil noget som både små og store familiemedlemmer vil elske at spille sammen. Kroket, fodbold, kongespil, stigegolf, stangtennis og mange andre spil kan du finde her.

Sådan får du point i smash ball 

Der er flere måder at få point på i smash ball. I kan selvfølgelig også selv tilføje nogle sjove smash ball regler. Vi har samlet de mest almindelige smash ball regler for pointgivning. Hvis dette sker for et af holdene, får det andet hold ét point: 

  • Hvis bolden rammer jorden
  • Den samme person rører bolden flere gange i streg 
  • En person griber bolden i stedet for at ‘smashe’ den
  • Bolden triller på nettet i stedet for at hoppe på nettet 
     

Normalt spiller man til, at et af holdene har 21 point. Men I kan også selv aftale, hvor mange point et hold skal have for at vinde. 

Nu har I styr på smash ball regler, og så er det bare med at komme ud at spille det sjove spil. I kan både spille smash ball i haven eller tage det med på stranden eller i parken. 
 

Spil smash ball med Fætter BR 

Smash ball er et aktivt spil, hvor alle kan være med. I kan udfordre hinanden og konkurrere i, hvem der er den bedste “smash baller”. På BR.dk finder du selvfølgelig det perfekte smash ball spil, som I kan have mange sjove timer med. Klar, parat, SMASH!