365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rabatkoder til BR

Hos BR sætter vi pris på at forkæle vores kære gæster.

Derfor vil vi her på siden samle vores aktuelle BR rabatkoder, så du hurtigt og nemt kan finde en BR rabatkode til dit næste køb. Alle vores rabatkoder er tidsbegrænsede og vi har ikke et samarbejde med andre rabat-sider. Er der ikke en aktuel rabatkode, men du er på udkig efter tilbud og andre sjove priser, så har vi samlet alle vores aktuelle kampagner og sjove priser længere nede på siden.
 

Aktuelle BR rabatkoder
 

FRI FRAGT PÅ DIN BR.DK ORDRE: Handler du for 500,- eller mere på BR.dk, bliver fragtomkostningerne automatisk fratrukket i kurven. Læs mere her.
__________________
 

SPAR CLICK & COLLECT GEBYRET PÅ DIN ORDRE: Handler du for 500,- eller mere på BR.dk, sparer du Click & Collect gebyret på 29,- som automatisk bliver fratrukket din ordre i kurven. Læs mere her.
__________________
 

Tilmeld dig Klub BR og hold dig opdateret!

 Klubben byder på en masse sjov og ballade for medlemmer. Her vil du bl.a. altid være den første til at høre om events, kampagner og tilbud. Ved at tilmelde dig, vil du også modtage eksklusive rabatkoder i forbindelse med nye kampagner. Læs mere om alle de andre fordele og meld dig ind i Klub BR her

Er du på udkig efter tilbud på legetøj?

Her på siden kan du følge med i vores aktuelle tilbud på BR.dk samt alle vores andre sjove priser. Se også de nyeste produkter, der er gået i land på BR.dk. Vi har nemlig samlet alle vores kampagner og meget andet inspiration at dykke ned i!  

BR.dk rabatkode FAQ