365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rabatkoder til BR

Aktuelle BR rabatkoder

Hos BR sætter vi pris på at forkæle vores kære gæster. Derfor vil vi her på siden samle vores aktuelle BR rabatkoder, så du hurtigt og nemt kan finde en BR rabatkode til dit næste køb. Alle vores rabatkoder er tidsbegrænsede og vi har ikke et samarbejde med andre rabat-sider. Er der ikke en aktuel rabatkode, men du er på udkig efter tilbud og andre sjove priser, så har vi samlet alle vores aktuelle kampagner og sjove priser længere nede på siden.

Tilmeld dig Klub BR og hold dig opdateret!

 Klubben byder på en masse sjov og ballade for medlemmer. Her vil du bl.a. altid være den første til at høre om events, kampagner og tilbud. Ved at tilmelde dig, vil du også modtage eksklusive rabatkoder i forbindelse med nye kampagner. Læs mere om alle de andre fordele og meld dig ind i Klub BR her

__________________
BLACK WEEK VOUCHER

Har du foretaget et køb på min. 500,- i en BR-butik i perioden d. 20/11 - 26/11 er der på bagsiden af den kvittering en rabatkupon til BR.dk på 100,-
Gælder ikke Click & Collect ordrer. 

Rabatkupon kan anvendes til dit næste samlede køb på min. 500,- på BR.dk i perioden d. 27/11 - 15/12. Gælder også Click & Collect ordrer.

Rabatkuponen anvendes ved at tilføje koden i din kurv. Rabatkuponen kan kun benyttes en gang. 

Undtagelser: Rabatkuponen kan ikke ombyttes til kontanter eller benyttes ved køb af gavekort, Valdes Jul produkter eller TV-julekalendere. 

__________________
 

FRI FRAGT PÅ DIN BR.DK ORDRE: Handler du for 500,- eller mere på BR.dk, bliver fragtomkostningerne automatisk fratrukket i kurven. Læs mere her.
__________________
 

SPAR CLICK & COLLECT GEBYRET PÅ DIN ORDRE: Handler du for 500,- eller mere på BR.dk, sparer du Click & Collect gebyret på 29,- som automatisk bliver fratrukket din ordre i kurven. Læs mere her.
__________________

BR.dk rabatkode FAQ