365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dukkemøbler

Et dukkehus er ren leg på børneværelset, men det skal naturligvis indrettes med dukkemøbler, før det er rigtig interessant. Hos BR har vi et bredt sortiment af dukkemøbler, som dit barn kan indrette sit lille dukkehus med - og så er der intet andet tilbage at gøre end at sætte gang i legen.  

Fyld børneværelset med møbler til dukker 

Hvad end det er dukkehuset eller børneværelset, der skal fyldes med dukkemøbler, så har vi alt, hvad du skal bruge her hos BR. De fleste børn nyder at trille Dukke-Lise rundt i en dukkevogn eller putte hende i en dukkeseng ved siden af barnets egen seng - her er lagt op til et utal af gode rollelege. Med dukker og dukkemøbler bliver legen lynhurtigt autentisk, når dit barn kan tage udgangspunkt i simple hverdagssituationer og lade dem udspille sig på børneværelset. Samtidig vil dit barn helt sikkert elske at indrette dukkehuset efter sine helt egne regler - og så er der ingen, der siger, at man ikke kan spise aftensmad i sofaen foran Tv’et.  

Hvad skal dukkehuset indeholde? 

Et gennemført dukkehus kan indeholde alt, hvad jeres bolig indeholder - og måske endda mere til. Med dukkehuse er der nemlig ingen regler, og dit barn kan slippe fantasien løs og indrette præcis som ønsket.  

  • Fyld køkkenet og spisestuen med et spiseområde, hvor der selvfølgelig skal være en højstol til dukkebabyen.  

  • Indret hyggelige soveværelser med senge og sengetøj. Alt, du skal finde ud af, er om dine dukker skal sove i køjeseng, dobbeltseng eller noget helt tredje.  

  • Indret stuen med en rigtig flyder, hyggelige lamper og et lækkert Tv.  

Find møbler til dukkehus her! 

Så snart dukkehuset er indrettet med møbler og dukketilbehør, kan Dukke-Lise, Barbie og alle de andre dukker bare flytte ind og sætte gang i hverdagen. Med et dukkehus på værelset er der aldrig langt til legen! Her kan dit barn komme og gå i løbet af dagen, og kun han eller hun bestemmer, om der hoppes direkte tilbage i legen, eller om den skal startes op på ny. Er du klar til at fylde børneværelset med dukkemøbler? Gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find de børnemøbler, som du har brug for.