365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fodboldmål

Fodboldmål til haven kan være en fantastisk måde at få gang i en god fodboldkamp på. Her hos BR har vi derfor samlet en masse forskellige fodboldmål til haven. Der er fodboldmål til børn i alle størrelser. Dyk ned i vores udvalg af fodboldsmål her på siden.

Populære mærker

Fodboldmål til haven

Unge fodboldentusiaster fortjener det bedste udstyr, når der skal sparkes bold ude i haven – og hvad er bedre end at have sit eget fodboldmål? Med det store udvalg af fodboldmål her på siden kan du nemt gøre dit barns drøm til virkelighed og forvandle haven til en lille fodboldarena. Her kan børnene øve sig på at skyde på mål, frispark og det afgørende straffespark!

Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning – og har I en have, er der altså ikke nogen undskyldning for ikke at snuppe et friskt spil fodbold. Sammen med de mange andre muligheder for sjov udendørs leg giver små fodboldmål i haven et godt udgangspunkt for at få rørt sig og grinet, lige meget om det er sommer eller vinter.

 

Træn skudteknikker med fodboldmål til børn

Fodboldmål er ikke bare en ramme med et net. De er en kilde til uendelig leg, motion og udvikling af fodboldfærdigheder. Et fodboldmål i haven giver børnene frihed til at øve sig på deres skudteknikker, samtidig med at de får masser af frisk luft og motion. Der er derfor masser af fordele ved at have sin egen lille fodboldbane i haven:

  • Fodbold er den perfekte blanding af udendørs action og frisk konkurrence
  • Fodboldmål er ideelle til både solotræning og holdspil
  • Fodboldmål behøver ikke fylde så meget i haven, men giver alligevel anledning til masser af leg.

 

Kan du få din fodbold i mål? Med et eller flere fodboldmål i haven kan det nærmest være umuligt ikke at forsøge, hvis der ligger en fodbold inden for sparkevidde. Find din egen indre Messi eller Ronaldo frem og tag udfordringen op, når den byder sig. Det giver både god kondi og mange gode grin hos børn såvel som voksne.

 

Vælg det rigtige fodboldmål på BR.dk

Når du har besluttet, at det skal være muligt at score mål i haven, så har vi fodboldmål i en række forskellige modeller og størrelser, du kan vælge imellem. For at finde det rigtige sæt fodboldmål, kan du overveje, om de skal være:

  • Flytbare: Så du kan pakke dem sammen, når de ikke er i brug, eller når haven skal bruges til noget andet. Der findes både lette og sammenklappelige modeller i vores sortiment såsom pop-up mål og rebounders. der hurtigt og nemt kan sættes op og pakkes væk igen.
  • Stabile: Hvis du gerne vil have muligheden for at tyre på mål, uden at målet vælter eller flytter sig, så er der også flere kraftige og stabile modeller at vælge imellem i vores sortiment.

 

Derudover er størrelsen af din have naturligvis også vigtig, da det har indflydelse på, om der er plads til et stort fodboldmål, eller om I skal nøjes med et lidt mindre mål. Se hele udvalget af fodboldmål til haven herover, og bestil allerede i dag. Fløjt kampen i gang med et fodboldmål her fra siden!