365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legehus i træ

Legehus i træ bliver stående, når det blæser og regner. Det har en solid trækonstruktion, der kan males i netop den farve, der ønskes. Skab en tryg og stabil legezone med et træ-legehus fra udvalget herunder.

Guide: Sådan indretter man et legehus

Med et legehus får børnene et sted, der er deres helt eget! Her kan de udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren, vande blomster eller noget helt fjerde - Her kan du finde gode idéer til, hvordan du kan indrette det hyggeligste legehus, som passer perfekt til dit barn. 

Populære mærker

Besøg i træ-legehuset

Kig forbi til en kop eftermiddagste, eller køb noget hos købmanden i havens træ-legehus. Forskellige modeller med dør og vinduer til alle små iværksættere eller hulebyggere. Solidt træ skaber sikkerhed og tryghed for de yngste. Skab hygge i haven med et legehus i træ.

 

Tre grunde til at vælge et legehus i træ:

  • Legehuset kan males i yndlingsfarverne
  • Skaber et nostalgisk og naturligt legeområde
  • Nemt at sætte op og stabilt i al slags vejr

Træ tillader en hvilken som helst farve på legehuset – eller flere. Træ-legehuse skaber nostalgi i haven, med det naturlige materialevalg og er en god legezone for børn. Det er nemt at sætte op, og det står stabilt i både regn, blæst og sne. Vælg legetøj, der holder – vælg legehuse i træ.


Hvorfor bør du vælge legehuse med træ på facaden?

Der er flere fordele ved at vælge legehuse i træ, men de største plusser handler om stabilitet, fleksibilitet og tryghed.

  • Stabilitet: Et legehus kan bruges både ind- og udvendigt. En solid trækonstruktion sikrer ikke alene mod vejret, men tillader også uundgåelig – men sikker – klatring udenpå. Verden ser bare lidt mere spændende ud fra taget på legehuset.
  • Fleksibilitet:  Træ giver muligheden for at male yndlingsfarven på legehuset og måske endda i fællesskab dekorere siderne. Lad fantasien få frit spil, når havens legehus ikke behøver holde sig inden for store huses neutrale farvepalet.
  • Tryghed: Det er rart at vide, at legehuset står, hvor det plejer, når dagens nye indtryk bliver lidt overvældende. Et træ-legehus bliver stående, hvor det er placeret, og suppleret med en sandkasse eller gynge er havens legeområde defineret. Skab tryghed for de yngste med stabile legeområder.

Leg ude i al slags vejr – vælg et træ-legehus til haven, og lad familien komme på besøg.