365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legehus i træ

Med et legehus i træ er du sikker på at få et legehus i god kvalitet. Legehuset bliver solidt stående i både blæst og regnvejr, og det kan males i dit barns yndlingsfarve. Skab en tryg og stabil legezone med et trælegehus fra udvalget herunder.

Guide: Sådan indretter man et legehus

Med et legehus får børnene et sted, der er deres helt eget! Her kan de udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren, vande blomster eller noget helt fjerde - Her kan du finde gode idéer til, hvordan du kan indrette det hyggeligste legehus, som passer perfekt til dit barn. 

Populære mærker

Legehuse i træ til haven

Er du på udkig efter et legehus til haven, der er både smukt og holdbart? Så er et legehus i træ det perfekte valg! Hos BR finder du et udvalg af legehuse i træ, som er designet til at tage børn med på en spændende og fantasifuld rejse. Vi har forskellige modeller med døre og vinduer, der giver børnene en følelse af at have deres eget lille hus, hvor de helt selv bestemmer! Her kan forældre og kammerater kigge forbi til en kop eftermiddagste eller købe noget hos købmanden - her er det kun fantasien, der sætter grænser!

 

Tre grunde til at vælge et legehus i træ:

  • Legehuset kan males i dit barns yndlingsfarver
  • Skaber et nostalgisk og naturligt legeområde
  • Nemt at sætte op og stabilt i al slags vejr.

 

Træ tillader en hvilken som helst farve på legehuset – eller flere. Hvis yndlingsfarven senere ændrer sig, kan dette hurtigt fikses med et nyt lag maling. Trælegehuse skaber desuden stor nostalgi i haven med det naturlige materialevalg, som giver haven masser af karakter og hygge. Det er samtidig nemt at sætte op, og det står stabilt i både regn, blæst og sne. Med et legehus i træ får du et legehus, der kan holde i mange år fremadrettet.


Fordele ved trælegehuse

Der er flere fordele ved at vælge legehuse i træ, men de største plusser handler om stabilitet, fleksibilitet og tryghed.

  • Stabilitet: Børn kan lege både indeni og udenpå et legehus i træ. Den solide trækonstruktion sikrer nemlig ikke alene mod vejret, men tillader også uundgåelig – men sikker – klatring udenpå. Verden ser bare lidt mere spændende ud fra taget på legehuset.
  • Fleksibilitet: Et legehus lavet af træ giver mulighed for at male yndlingsfarven på legehuset og måske endda i fællesskab dekorere legehusets sider. Lad fantasien få frit spil, når havens legehus ikke behøver holde sig inden for store huses neutrale farvepalet.
  • Tryghed: Det er rart at vide, at legehuset står, hvor det plejer, når dagens nye indtryk bliver lidt overvældende. Et trælegehus bliver stående, hvor det er placeret, og suppleret med en sandkasse eller gynge er havens legeområde defineret. Skab tryghed for de yngste med stabile legeområder.

 

Med et legehus i træ kan dit barn trygt lege ude i al slags vejr. Find lige præcis det trælegehus, I bedst kan lide, og bestil det allerede i dag på BR.dk!