365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Gyngestativer

Et gyngestativ skaber helt sikkert mange gode minder hos dig fra barndommen, hvor gyngerne på legepladsen både har dannet rammerne for kilden og susen i maven, når der var fart på, men også dybe samtaler med vennerne. Gyngestativerne har været en del af legepladsen i mange generationer, og udviklingen af gynger tyder på, at legeredskabet er kommet for at blive.

Populære mærker

FAQ - ofte stillede spørgsmål om gyngestativer

Hvad gør gyngestativet spændende?

Du kan skabe de samme gode minder med gyngestativet for dine børn! Skal I have et gyngestativ i haven? Der findes uendelige muligheder for gynger, som du kan udstyre stativet med. Samtidig kan du nemt udskifte dem, når det trænger til fornyelse:

  • Babygynge: Med en babygynge kan de gode stunder begynde, når du hører din babys hvin og grin, fordi det giver et sus i maven, når gyngen rykker sig frem og tilbage.
  • Gyngesæde: Når dit barn er blevet lidt ældre, er det på tide at lære at gynge selv. Med et gyngesæde, kan dit barn selv styre hvor højt, der gynges, og du har samtidig mulighed for at hjælpe dit barn i gang med et skub.
  • Sansegynge: En sansegynge fylder mere, men giver anledning til en behagelig gyngetur, hvor de små både kan ligge ned og sidde op.
  • Dækgynge. Her er der plads til hele to børn, som både kan sidde og stå overfor hinanden, imens gyngen er i gang.

 

Styrk barnets motorik fra en tidlig alder

Et gyngestativ i haven vil helt sikkert blive et hit hos ungerne. Vælg et traditionelt gyngestativ eller et gyngestativ med rutsjebane, alt efter hvor meget plads I har, og hvad der passer til jeres behov. Ikke nok med at børnene får frisk luft og vind i håret ved at opholde sig udendørs, så styrker aktiviteten også dit barns motorik.

Den bevægelse, som dit barn oplever eller gør, når der gynges, påvirker de motoriske sanser positivt, så det er styrkende for balancen. Dermed er det altså ikke kun en sjov fornøjelse, men også en motorisk fordel.

 

Find dit gyngestativ her på BR.dk

Vi har det rette gyngestativ her på BR.dk, og du kan finde det ved at udforske vores udvalg ovenover. Når du har valgt det rette, sørger vi for en sikker levering til din adresse. Så er I klar til gode stunder i haven.