365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spire husholdningslegetøj

Skal dit barn servere dagens aftensmad? Der er intet som børn, der efterligner, hvad de ser på deres vej – og her er forældrene i hjemmet noget, som de ofte bider mærke i. Her på siden har vi samlet vores udvalg af husholdningslegetøj fra det populære mærke Spire, og her er det kun fantasien, der sætter grænser!

Husholdningslegetøj med et væld af muligheder 

Køkkenleg er en vaskeægte klassiker hos børn – og vi forstår godt hvorfor! Børn betragter, hvordan deres forældre vasker op og sørger for aftensmaden i køkkenet, de betragter, hvordan ekspedienterne servicerer varerne, når vi handler ind, og de betragter, hvordan mor eller far fylder i kurven på turen i supermarkedet.  

Med køkkengrej og husholdningslegetøj fra Spire kan dit barn leve sig ind i de daglige gøremål og transformere dem til en leg, hvor alle kan være med! I Spires univers er der ingen skarpe køkkenknive eller varme kogeplader. I stedet er der legesager i så fine designs, at dit barn har rig mulighed for at leve sig ind i aktiviteten.

 

Så skal der kokkereres i legekøkkenet! 

Måske bliver du inviteret på en lækker middag med både mad og drikke ad libitum. Det kan også være, at du skal foretage dagens indkøb hos dit barn. Eller måske skal dagens dessert indtages i dit barns helt egen isvogn. Med Spire er der aldrig sparet på detaljerne, og her får du legetøj, som er skabt med øje for læring og masser af legeværdi. Og hvem ved? Måske bliver dit barn en haj til at regne ved kasseapparatet eller lærer alle ordene for de forskellige varianter af Spire legemad.  

 

Start køkkenlegen med Spire 

Med et godt udvalg af køkkenleg er der lagt i kakkelovnen til flere timers underholdning for både store og små. Her kan dit barn endelig få lov til at hjælpe med at skære agurker og brød i skiver, uden at du skal stå ved siden af med bankende hjerte, når dit barn selv vil føre kniven. Glæd dit barn med et farverigt udvalg af køkkenleg, og se dit barn eksperimentere på sin helt egen måde. Udvælg dine favoritter her hos BR allerede i dag!