365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spire legemad

Der er intet som at se den lille kok stå selvsikkert og begejstret i legekøkkenet og servere masser af legemad. Her på siden finder du et køkkenunivers fyldt med legemad og retter fra Spire. Uanset om der skal laves morgenmad, aftensmad eller dessert, så kan du finde alt, hvad du skal bruge hos BR.

Fyld legekøkkenet op med legemad fra Spire 

Et legekøkken er ikke fuldendt uden legemad. Skufferne skal fyldes med alt fra sprøde grøntsager til lækkert sandwichbrød, og der skal selvfølgelig også være masser af mælk, isvafler og kage på lager. Køkkenleg er altid sjovt, for her er der frie tøjler for madlavningen, og de små kan hygge sig med at servere masser af lækre retter til mor, far, legekammerater og dukker og bamser.  

Legetøjsmad fra Spire giver barnet alle muligheder for at slå sig løs i køkkenet. Der er nemlig et kæmpe udvalg af farverige madvarer og madsæt i fine designs, som dit barn nemt genkender fra supermarkedet. Udvalget dækker både over legemad i træ og plastik - alt efter dit barns behov.

 

Fremtryl skønne retter i køkkenet 

Endelig er det helt op til den lille kok at bestemme, hvad der skal stå på menuen derhjemme! Med legemad fra Spire er der ingen grænser for, hvad menuen kan byde på. I udvalget kan du nemlig blive fristet af alt fra lækre pizzaer, fine sushisæt, fødselsdagskage, frugt og grønt, kød og fisk, slik, kage og meget, meget mere! Det er altså bare med at være kreativ og slippe fantasien løs, når middagen skal fremtrylles.

Måske har dit barn en yndlingsret, der bliver lavet igen og igen i legekøkkenet, eller måske bliver der skabt store kulinariske oplevelser med sjove blandinger af madvarer? Uanset måltidet, så er det skønt at se den lille kok stå selvsikkert og kokkerere i køkkenet.  

 

Sæt gang i legen med legemad fra Spire 

Intet kan skabe en god rolleleg som madlavning i legekøkkenet, så lad børnene folde de allerbedste lege ud, mens de kokkererer. Måske foretrækker dit barn den klassiske mor, far og børn-leg eller en sjov købmandsleg, hvor der bliver handlet med legemaden? Eller er der måske godt gang i en restaurantleg fyldt med fine gæster, der skal serviceres? Lad dit barn udvikle sine madlavningsfærdigheder med legemad fra Spire, og find alt du skal bruge hos BR!