365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Junior sengetøj

Sengetøjet og dynen skal bruges til at putte vores børn godt og give dem tryghed for natten, men for børnene er designet på sengetøjet alfa og omega. Her på siden har vi samlet vores udvalg af juniorsengetøj, som rummer motiver i børnehøjde. Tag et kig lige her – vi er helt sikre på, at dit barns favorit gemmer sig i blandt.  

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Læg dig til at sove med dine bedste venner 

Selvom det er dynen og madrassen, der sikrer komforten, når dit barn skal sove, så sætter sengetøjet prikken over i’et på den helt rigtige stemning. Vælg mellem motiver som Gurli Gris, Disney, Pokémon og mange flere børnefavoritter, så dit barn kan lægge sig til at sove med sine allerbedste venner.  

Det er ikke altid et hit hos børnene, når de skal i seng, men her kan sengetøjet hjælpe på flere måder: 

  • Er dit barn utilfreds, når du siger, at det er sengetid? Så kan det sejeste sengetøj måske lokke dit barn og gøre putterutinen endnu bedre.  
  • Er dit barn utryg ved at sove alene? Så kan det føles tryggere, når puttemakkeren er Ternet Ninja eller Elsa fra Frost.  

 

Hvornår skal du skifte til juniordyne? 

Når dit barn er baby, vil juniordynen være for stor til den lille – men hvordan ved du egentlig, hvornår det er tid til en opgradering? Som tommelfingerregel bliver det tid til en juniordyne, når dit barn er 1-2,5 år. Med andre ord er der et langt spænd, og det skyldes, at det primært handler om, hvor meget dit barn vokser. I nogle tilfælde kan dynerne også overlappe hinanden, så I kan bruge begge dele i en periode.  

Skønne varianter af juniorsengetøj 

Det er de færreste, der kun ejer ét sæt sengetøj – og det er heller ikke nok for dit barn. Med børn kan der ske uheld, også om natten, hvor der ikke er overskud og tid til at vaske sengetøj. Derfor er det en god idé at have lidt forskellige varianter, så du ikke altid er afhængig af at sætte gang i vaskemaskinen. Hos BR har vi mange fine designs, så du altid kan finde det antal, som du skal bruge. Tag et kig allerede i dag.