365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sutteklud - din trygge og bløde bedste ven

Med en sutteklud får du en blød og sød ven, som holder dig med selskab. Den bløde ven er altid ved din side, så du føler dig tryg ved sengetid. På BR.dk har vi et fint udvalg af forskellige søde sutte- og nusseklude, som du kan vælge i mellem.

Beroligende og hyggelig nusseklud 

En sutteklud vil altid være et hit blandt de mindste, fordi den skaber tryghed og hygge. Den søde og bløde klud hjælper din baby med at falde i søvn, som gør puttetid lidt nemmere. Når din baby sover kan den nusse og kramme den bløde nusseklud, som omfavner babyen. Det er også ofte en af de barndomsminder, som vi aldrig glemmer, fordi den har skabt så meget glæde og tryghed gennem vores barndom. 

Omfavn din nye sutteklud

Din nye sutteklud bliver hurtigt din bedste ven, når du skal sove. Det er den din babys tryghed på ethvert tidspunkt, som babyen kan klemme og kramme. Mange af vores sutteklude på BR.dk fungerer både som en bamse og en sutteklud, så du får 2-i-1. Tag derfor et kig på vores udvalg her på siden, og udvælg din nye bedste ven i dag. 

Gå også på opdagelse i vores univers af bamser og tøjdyr, som du kan forære dit barn. 

Sikker og tryg for din baby 

Vores nusseklud på BR.dk er alle sikre for din baby at lege med og kramme. De mange forskellige søde og fine figurer opmuntrer din baby en hyggelig krammer og sjov leg. Det er nemlig kun din babys fantasi, som sætter grænserne for, hvad suttekluden kan bruges til. Samtidig er de også nemme at vaske, så din baby sjældent skal undvære sin bedste ven. 

På BR.dk finder du et stort og spændende univers af legetøj til børn, som du nemt og hurtigt kan bestille hjem i dag.