365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetelte

Et legetelt er en sjov måde at skabe sin egen lille hule på. Du finder en masse fine legetelte til børn i mange farver på BR.dk.

Populære mærker

Legetelte til børn

Telte, huler, legehuse. Uanset hvad det er, bidrager det bare til en fantastisk leg hos børn. Et legetelt giver god mulighed for at indrette værelset i bedste indianerstil eller lave den hyggeligste lille krog, hvor der kan læses godnathistorier og puttes med tæpper og puder.

Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af legetelte her på siden. Du finder både legetelte i fine farver og med dine børns yndlingsmotiver, fx Frost, Bluey, Paw Patrol og mange flere. Her kan børnene kan sidde for sig selv, eller I kan lade fantasien slippe løs med alverdens sjove lege. Tag et kig på udvalget ovenover, og find det helt rette legetelt til børneværelset hjemme hos dig.

 

Lad børnene hygge sig i et legetelt

Børn er gode til at finde på fantasifulde lege. Nogle gange så gode, at voksne kan undre sig over, hvor alle idéerne kommer fra. Et legetelt giver anledning til mange nye lege, som kan leges alene eller i selskab med legekammerater. Et sengetelt kan også være den perfekte tilføjelse til børnesengen, hvor I kan skabe den hyggeligste lille hule med alle bamserne.

Ligesom at et legehus ofte er populært udendørs, så giver et legetelt mange af de samme muligheder på børneværelset. Dit barn får sit helt eget sted, hvor der kan inviteres på historiefortælling eller teselskab. Om sommeren kan teltet rykkes udendørs, og så er det en perfekt pause fra solens stråler, når dit barn synes, at det bliver lidt for varmt.

 

Find legeteltet her på BR.dk

Et legetelt er et musthave til børneværelset, og du kan finde mange fine designs her på BR.dk. Du kender helt sikkert til, når børnene spørger, om I ikke godt kan bygge en hule i stuen. Så findes der tæpper og puder frem, og det handler virkelig om at være kreativ for at kreere den rette hule.

Når legen er slut, skal alle elementer tilbage på plads - og det kan være noget af et arbejde. Med et legetelt har børnene sin helt egen hule, som de kan gå ind og ud af, som de ønsker det.