365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Knager og knagerækker

Knager og knagerækker er ikke kun praktiske til opbevaring af jakker og tasker. De kan også fungere som indretning på børneværelset. I vores udvalg finder du sjove knager til værelset eller gangen.

Populære mærker

Opsæt en knagerække til børn

En knagerække på børneværelset er både praktisk og fin. Der findes mange sjove knager i forskellige former og farver, så de kan være en del af indretningen. Med de mange sjove former og farver kan I selv bestemme, hvilke knager passer bedst til værelset.

Det er en god idé at placere knager eller knagerække i en højde, hvor dit barn selv kan nå. På den måde kan dit barn nemlig selv bruge knagerne og hænge ting op og tage dem ned igen.

Det kan også være en god idé at placere en børne knagerække i entréen, så barnet selv kan hænge sin jakke op.

 

Knager i børnehøjde

Med en børne knagerække kan du få udklædningstøj, tasker, jakker og legetøj ned i børnehøjde. Det er praktisk at kunne hænge ting op på en knagerække, så de ikke fylder på gulvet. Derfor fungerer det godt som opbevaring af dit barns ting.

Derudover er det også sjovt for børn at have et sejt kostume hængende, så det er lige til at tage på. Måske er dit barn vild med at klæde sig ud og vil gerne have et overblik over, hvem de skal være næste gang – her er en knagerække til børn helt perfekt!

 

Find sjove knager på BR.dk

På BR.dk finder du sjove knager til børneværelset, hvor dit barn kan hænge kostumer eller dukketøj op. På den måde indgår knagerækken i barnets legeunivers. Det kan også være, at du vil lære dit barn at hænge tasken op, når barnet kommer hjem fra en tur.

Der er derfor både leg og praktik i at have knager på børneværelset eller i hjemmet. Hvis du leder efter flere opbevaringsløsninger til børneværelset, finder du også børnereoler, hylder og opbevaringskasser, der bl.a. kan rumme dit barns legetøj på BR.dk.