365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Opbevaringskasser

Indret børnenes værelser med søde og smarte opbevaringskasser. Kasserne kan bruges til legetøjet, når dine børn ikke dagligt leger med det, eller hvis værelset trænger til en kærlig oprydning. Er det kasser til opbevaring, du mangler? Find dine opbevaringskasser på BR.dk, og gør børneværelset mere sjovt og ryddeligt.

Tips til at vælge opbevaringskasser

Opbevaringskasser er kasser, som børnene opbevarer forskellige ting i. Kasser til opbevaring kan fås i mange forskellige former, farver og størrelser – og derfor er det ikke helt lige meget, hvilke kasser du vælger til børneværelset

Tænk gerne over følgende, når du skal vælge en opbevaringskasse: 

  • Hvilket legetøj skal være i kassen? Vælg gerne en kasse, som passer til størrelsen og formen på børnenes legetøj. Skal store eller tunge legesager være i opbevaringskassen, er det måske ideelt, at kassen har hjul og er robust. Blødt og mindre legetøj kan med fordel være i bløde opbevaringskasser. 
  • Hvor lang tid skal legesagerne være i kassen? Skal børnene gemme legetøjet midlertidigt af vejen i forbindelse med gæster og oprydning, kan de bruge en kurv eller kasse. Skal legesagerne i stedet gemmes væk i længere tid, er en plastikkasse mere ideel, da den beskytter mod støv. 
  • Hvilken stil skal opbevaringskassen være? Opbevaringskasser fås i mange varianter. Vælg gerne den type, som børnene synes, er sejest, og hvad der passer ind på børneværelset.

 

Opbevaringskasser til tøj og legetøj

En opbevaringskasse er praktisk at have. Både når børnene skal rydde op, men også som en dekorativ ting på børneværelset. Nemt og hurtigt kan de putte eksempelvis malebøger, klistermærker og tuscher ned i kasserne, hvor også andet legetøj kan være. 

Mangler de plads i garderoben, kan opbevaringskasser naturligvis også anvendes til børnenes tøj. Kasserne kan sættes på reolhylderne eller under børnesengen, hvis der er god plads til opbevaringskasser dér.

 

Kasser til opbevaring på BR.dk

Skal børnenes værelser indrettes, er det oplagt at gøre det sammen med BR.dk. Her på siden er der et stort udvalg af opbevaringsløsninger - herunder opbevaringskasser. Kasserne kan eksempelvis fås med søde dyremotiver, som illustrerer både skovens, savannens, havets og havens dyreliv. Indret værelset, og hold styr på legetøjet med kasser til opbevaring fra BR.dk.