365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween perleplader

Skabeloner til edderkopper, græskar og spøgelser

  •  

”Uuuuuhhh!” – Svævende spøgelser i vinduet eller gyselige græskar i potteplanten? Det er tid til at pynte hjemmet uhyggeligt op til Halloween, og Fætter BR har den perfekte idé til DIY pynt, som I kan lave sammen: Halloween perleplader!

Vores Legekammerater er eksperter i Halloween-hygge, og de har lavet en hel perleplade-guide til dig, fyldt med how to's og gratis skabeloner, som du kan downloade og printe ud. Og så finder du naturligvis alle de strygeperler og perleplader, du skal bruge, her på BR.dk eller i din nærmeste BR butik. Rigtig god fornøjelse!

Græskar perleplader

Se lige de her gyyyselige græskar! Vi har limet en pind på, så du kan stikke dem i potteplanter både ude og inde. Hent skabelonerne her - og se videoen nedenfor, hvor vi tager dig med ud og handle i Fætter BR og viser dig, hvordan du gør. 

Flagermus og edderkopper

Adr, hvor det kribler og krabler! Vil du lave en ulækker langbenet edderkop? Eller hvad med en baskende flagermus? Mere Halloween-agtigt bliver det vidst ikke! Find skabelonerne her - Og  psst! Vi har en lille overraskelse til dig i videoen nedenfor. Vi har nemlig taget vores gode legekammerat Søren Skelet med ud at handle...

Spøgelsesperleplader

Den her perleplade-guirlande med små, svævende spøgelser kan hænges op overalt, hvor end der trænger til lidt ekstra Halloween-uhygge! Og så er den faktisk ikke spor svær at lave. Download skabelonen til spøgelserne her og se med i videoen nedenfor, hvor Søren Skelet viser dig, hvad du skal bruge, og hvordan du laver den. 

Heksebo perleplade

Ligesom nissen flytter ind til jul, så flytter heksen ind til Halloween. Og hun skal selvfølgelig have et sted at bo! Derfor har vi lavet det her fine lille heksebo i perler, som I kan sætte op på væggen med elefantsnot. Hent skabelonen og se How To-videoen nedenfor.

Se udvalget

Strygeperler