365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legegulve

Et legegulv er en god måde for dit barn at lege blødt og trygt på gulvet. Det bløde skumgulv eller legetæppe giver plads til et væld af sjove lege, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne. Udforsk vores spændende sortiment her på siden, og køb dit legegulv i dag.

Populære mærker

Blød og behageligt skumgulv 

Vores skumgulve og legetæpper er bløde og behagelige at lege på, så dit barn kan udfolde sig maksimalt. Samtidig beskytter det også dit barn mod kulde, som ofte opleves ved gulvhøjde, fordi skumgulvene og legetæpperne virker isolerende mod det kolde gulv. Så det er altså super populært for de mindste, som kan kravle og lege rundt uden nogen bekymringer. Er dit barn kun et par måneder gammelt, kan det også være en mulighed at anskaffe sig et aktivitetstæppe, som er det perfekte form for legegulv til familiens allermindste.

 

Frihed til at bevæge sig med et legegulv 

Med et legegulv eller legetæppe får dit barn maksimal frihed til at bevæge sig og lege rundt. Det bløde underlag giver optimal støtte til dit barn og sikrer også dit barn mod at slå sig hårdt, når legen er gået i gang. Så kan fantasien slippes løs uden, at barnet kommer til skade. Legegulvet eller legetæppet er derfor det ideelle sted til at udfolde sig med forskellige sjove lege og meget mere. 

Hvis du mangler sjovt og hyggeligt legetøj, som dit barn kan bruge på legegulvet, har vi et stort udvalg på BR.dk. Du kan blandt andet finde legetøjsbiler, der kan give den gas på legetæppets veje og gader, eller finde et bredt udvalg af stableklodser og trælegetøj, som dit barn trygt og sikkert kan lege med på lege- eller skumgulvet. 

 

Vælg mellem skumgulve og legetæpper på BR.dk

På BR.dk finder du et fint udvalg af forskellige legegulve, herunder skumgulve og legetæpper, som findes i forskellige sjove varianter. De fås i flotte farver og med finurlige figurer, der hurtigt optager dit barns interesse. Vores skumgulve fungerer også som puslespil, så dit barn selv kan samle sit nye legegulv. Så der er altså kun fordele ved at købe et legegulv til dit barn. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af legegulve og legetøj på BR.dk, og bestil nemt og hurtigt i dag.