365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Legegulv - tag legen med ned på gulvet

Et legegulv er en god måde for dit barn at lege blødt og trygt på gulvet. Det bløde legegulv blandt andet i skum giver plads til en væld af sjove lege, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne. Udforsk vores spændende sortiment her på siden, og køb dit legegulv i dag.

Blød og behageligt legegulv 

Vores legegulve er bløde og behagelige at lege på, så dit barn kan udfolde sig maksimalt. Samtidig beskytter det også dit barn mod kulde, som ofte opleves ved gulvhøjde, fordi legegulvet fungerer isolerende. Så det er altså super populært for de mindste, som kan kravle og lege rundt uden nogen bekymringer. 

Frihed til at bevæge sig med et legegulv 

Med et legegulv får dit barn maksimal frihed til at bevæge sig og lege rundt. Det bløde legegulv giver optimal støtte til dit barn. Legegulvet sikrer også dit barn mod at slå sig hårdt, når legen er gået i gang. Så kan fantasien slippes løs uden, at barnet kommer til skade. Legegulvet er derfor det ideelle sted til at udfolde sig med forskellige sjove lege og meget mere. 

Hvis du mangler sjovt og hyggeligt legetøj, som dit barn kan bruge på legegulvet, har vi et stort udvalg på BR.dk. Du kan blandt andet finde stableklodser, trælegetøj og meget mere. 

Vælg mellem finurlige og fine legegulve på BR.dk

På BR.dk finder du et fint udvalg af forskellige legegulve, herunder legegulve i skum, som du kan vælge i mellem. De fås i flotte farver og finurlige figurer, der hurtigt optager dit barns interesse. Vores legegulve fungerer også som puslespil, så dit barn selv kan samle sit nye legegulv. Så der er altså kun fordele ved at købe et legegulv til dit barn. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af legegulve og legetøj på BR.dk, og bestil nemt og hurtigt i dag.