365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Studiekalendere

Studiekalendere er mange ældre børn og studerendes bedste ven. Ikke nok med at kalenderen hjælper med at få et overblik over lektier og vigtige eksamensopgaver, kan den også strukturere deres hverdag. Vil dit barn blive glad for en studie kalender? Find den på BR.dk, og bliv klar til skole- og studiestart.

Studiekalender – hold styr på lektier og aktiviteter

Studiekalendere er specielt designet til studerende og ikke mindst til børn i de ældste skoleklassetrin. Børn i de store klasser begynder ofte at få mange lektier for, og derfor er det rart at have en studie kalender i skoletasken. Kalenderen giver et godt overblik over dage, uger og måneder, hvor de kan skrive mange ting ned. 

Blandt andet kan børnene i deres studiekalender notere: 

  • Deadlines for lektier, herunder opgaver og større projekter 
  • Datoer og tidspunkter for eksamener 
  • Fritidsaktiviteter og aftaler med vennerne 

 

Studiekalenderen er en uundværlig hjælp

I en travl hverdag er en kalender en uundværlig hjælp. Lektier, eksamener og fritidsaktiviteter kan alle skrives ind i studiekalenderen, men det er selvfølgelig en god idé at kigge i den for at få mest udbytte af den. Kalenderens mange sider giver børnene et godt overblik over deres aktiviteter. Og de kan i kalenderen også skrive noter, lave to-do-lister og andet på siderne. 

Nogle børn lærer og husker bedst, hvis de får skrevet eller tegnet ting visuelt ned på papiret. Andre har det lige omvendt. Hører dine børn til første gruppe, kan du glæde dig over, at der findes mange forskellige studie kalendere at vælge imellem på BR.dk.

 

Skab overblik med BR.dk

Når et nyt skoleår banker på i kulissen, er der mange skoleting, som er gode at have i skoletasken. Skriveredskaber, bøger, madkasser, drikkedunke og måske endda tablets eller computere, men også studiekalendere. Studie kalendere er der forskellige typer af her på BR.dk. Se blandt andet de mange farver og mønstre, som pryder udvalget af studiekalendere. Skal du have fat på en til dit barn eller dig selv? Bliv skole- og studieklar sammen med BR.