365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kalendere

Glemmer du nogle gange børnenes legeaftaler med legekammeraterne? Eller hvornår er det nu lige, at lilleput fodboldkampen starter næste lørdag? Det kan være svært at huske alle små og store aktiviteter i familien. Hos BR.dk er der et stort udvalg af pæne, farverige dagskalendere og månedskalendere, som hjælper dig med at holde styr på aktiviteterne.

Forskellige typer af kalendere

Kalendere findes i mange forskellige typer, som hjælper dig og familien med at planlægge tiden. Nogle af de mest populære kalendere er: 

  • Dagskalender: En kalender, hvor du kan skrive dine aktiviteter for hver dag. 
  • Ugekalender: En kalender, der giver dig et overblik over hele ugen.
  • Månedskalender: En overskuelig kalender, hvor du kan se hele måneden på én side.
  • Årskalender: En kalender, der giver dig et overblik over hele året, måned for måned.

Når du skal vælge en kalender, er det en god idé at vælge den rigtige ud fra dine og familiens behov. Er det de daglige aktiviteter, der skal planlægges, er en dagskalender god. Vil du gerne have børnenes legeaftaler og ugentlige sportsaktiviteter ned på skrift, er ugekalendere eller familiekalendere gode. 

Planlægger du i stedet familieaktiviteter, weekendture og andet længere ud i fremtiden, er det bedre med en måneds- eller årskalender. Er der større skolebørn og studerende i familien, er studiekalendere oplagte. Lektier, skoledage og fritidsaktiviteter – ja, børnene holder nemt styr på det hele med en studiekalender i skoletasken

 

Fysisk kalender eller digital kalender?

Selvom mange bruger digitale kalendere på deres mobiler, har en fysisk kalender stadig mange fordele. En fysisk kalender kan tages med overalt uden, at du skal bekymre dig om batteriniveauet på telefonen. 

Hænger kalenderen på køleskabet eller væggen, kan hele familien se og følge med i, hvilke begivenheder og aktiviteter der er på programmet. Derudover er fysiske kalendere også en hyggelig måde, hvor børn og voksne kan være kreative på – sæt eksempelvis små, fine klistermærker på kalenderen, som illustration for aktiviteterne. 


Køb dags- og månedskalendere på BR 

Hos BR.dk finder du kalendere, der passer til ethvert behov og enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en dagskalender, en månedskalender eller en studiekalender, har vi noget for dig. Kalenderne har forskellige designs og størrelser. Se udvalget her på siden, og find din kalender i dag – så kan du og børnene skrive alle planerne og aktiviteterne ned på en sjov og kreativ måde.