365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Familiekalendere

I en travl hverdag kan det være rigtig rart med en familiekalender. Kalenderen skaber overblik for både børn og voksne, så alle kan se, hvad ugen skal gå med. På BR.dk er der forskellige ugekalendere og ugeplaner, som gør, at du nemt får styr på legeaftaler, sportsaktiviteter og andre begivenheder. 

Familiekalender til både små og store 

Hos børnefamilier kan der være fart over feltet i hverdagen. Nogle gange er dagligdagen ligefrem et større puslespil, som skal gå op, fordi aftaler skal koordineres i forhold til daginstitutioner, skole, arbejde og ikke mindst fritidsaktiviteter. 

En løsning på dette kan være en familiekalender. Med en kalender kan du skrive og notere ned, hvad små og store familiemedlemmer har på programmet af aftaler og aktiviteter. 

Nogle fordele ved en familie- og ugekalender er: 

  • En familiekalender kan skabe mere overskuelighed i hverdagen 
  • En familiekalender kan hjælpe med at undgå dobbeltbookinger i forhold til aftaler 
  • En familiekalender kan gøre, at du ikke misser nogle aftaler og aktiviteter 

 

Ugekalender: Hold styr på aftalerne 

Legeaftaler, fodboldkampe, skole-hjem-samtaler og mærkedage. Det er oplagt at skrive det hele ned i en familiekalender, ugekalender eller ugeplan. Og har du eller din bedre halvdel også nogle aftaler, kan du med en blyant, kuglepen eller tus skrive det ned også. 

Familiekalendere fås også tit med klistermærker. Klistermærkerne har ofte sjove, farverige illustrationer, som illustrerer aktiviteterne – og børnene vil garanteret synes, at det er rigtigt sjovt at sætte dem på kalenderen. På den måde inddrages de nemlig også i de ugentlige gøremål. 

 

Køb dine kalendere på BR.dk 

På BR.dk finder du et bredt udvalg af familiekalendere, som hjælper dig og familien med at holde styr på jeres aktiviteter og aftaler. Fra farverige ugekalendere med plads til børn og voksnes ugentlige aktiviteter til mere enkle ugeplaner. Når du står og skal vælge en familiekalender, er det godt at overveje, hvilken type der passer bedst til dit familieliv. Er der mindre børn i familien, kan det måske være en god idé at vælge en kalender med klistermærker, som de mindste kan sætte på kalenderen.