365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Silk clay

Silk clay gør det nemt for børnene at skabe sine helt egne kreationer - helt uden svineri og klistrede fingre! Og hvad der er endnu bedre er, at de færdige motiver blot skal tørres ved stuetemperatur, og så er der fine skulpturer lige til børneværelset eller vindueskarmen. Se udvalget herunder.

Inspiration og idéer til Silk Clay

Alle de flotte farver!! Der er en verden af muligheder med Silk Clay - men hvilke figurer skal du vælge at lave? Og kan man egentlig lave andre ting end figurer? JA, er svaret, og idéerne får du masser af i guiden her. Så kan du gå i gang med de sjoveste Silk Clay projekter derhjemme. 

Form og vær kreativ med silk clay

Silk clay er et letvægtsmateriale, som kan formes og modelleres til alverdens figurer og motiver. Du kan vælge nuancer fra hele farvepaletten og skabe dine helt egne kunstværker, som du kan nyde synet af igen og igen.  

Der findes kun én regel, når du arbejder med silk clay - og det er, at kun fantasien sætter grænser for dine muligheder. Skab dit eget julepynt, dekorér et stykke træ eller form din helt egen pyntefigur til vindueskarmen. I vores udvalg finder du ikke kun bøtter med silk clay, men også modelleringssæt med figurer, som du helt selv kan dekorere.

 

Gaveæsker med silk clay-modellervoks

Børn elsker modellering - og clay er ingen undtagelse! Vælg mellem det bløde silk clay, eller gå efter det specielle foam clay med en sjov struktur. Vores brede udvalg af gaveæsker giver rig mulighed for at give dig i kast med årets fødselsdags- eller julegaver, og er der noget forældre sætter mere pris på end en hjemmelavet gave fra deres børn? 

  • Beklæd en gammel lysestage med silk clay, så den pludselig får helt nyt liv! 

  • Skab dit yndlingsdyr med alle detaljer og farver i orden. 

  • Lav en skulptur, som kan stå på dit natbord og skabe glæde hver dag. 

Du kan nemt sætte dit helt eget personlige præg på din silk clay-skulptur!

 

Sæt børnene i gang med silk clay 

Silk clay er nemt at arbejde med for alle børnene, og samtidig er der ikke meget oprydning efterfølgende. Som forælder skal du altså hverken bekymre dig om overflader eller tøjvask, når børnene i gang - i stedet er det bare med at glæde sig over, at de hygger sig.

De forskellige farver kan nemt blandes og blive til nye, unikke farver! Sæt gang i legen med silk clay, og start allerede i dag her hos BR.