365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kurve

Med søde og praktiske kurve kan dit barn opbevare legetøj, bamser og meget mere på børneværelset. Find en sød opbevaringskurv til børn i forskellige former og farver blandt vores udvalg nedenfor.

Populære mærker

Fine kurve som opbevaring til legetøj

Børneværelser bugner ofte af sjovt legetøj, men det kan virke rodet, hvis du ikke kan se gulvet for alt legetøjet. Derfor kan du bruge fine kurve som opbevaring til legetøj. Kurve til børneværelset gør det nemmere at organisere legetøjet og hurtigere at rydde op.

Kurve er et fint alternativ til de traditionelle opbevaringskasser. De er ideelle, hvis du ikke har en reol, hvor du kan sætte opbevaringskasserne. Samtidig findes der sjove og søde opbevaringskurve til børn, som passer til indretningen på børneværelset.

 

Hvilken opbevaringskurv til børn skal jeg vælge?

Når du skal vælge en opbevaringskurv til børn bør du først overveje, hvad du skal opbevare i kurven. Det har nemlig stor betydning for størrelsen af kurven. Nogle gange kan det være bedre at vælge flere små kurve end én stor.

Hvis du f.eks. skal opbevare en masse små klodser, kan det være en god idé at vælge en mindre kurv, så barnet lettere kan lede igennem klodserne. Hvis dit barn har mange bamser, kan en større kurv være et godt valg. Derudover kan du overveje følgende:

  • Hvilken størrelse skal kurven være?
  • Hvilken form og farve skal kurven have?
  • Skal kurven gemmes væk eller skal den stå fremme?


Kurve til børneværelset findes i mange forskellige former. Det populære brand Bloomingville MINI laver masser af søde kurve i forskellige former. Du kan bl.a. finde en sjov pingvin, en rumraket eller en hest. Disse kurve kan endda også fungere som små legekammerater til dit barn.

 

Find kurve til børneværelset på BR.dk

På BR.dk finder du praktiske og søde kurve til børneværelset, så dit barn får mere opbevaring til legetøjet eller bamserne. Kurvene er med til at sætte et personligt præg på børneværelset og skabe hygge. Dit barn skal blot finde kurven frem og åbne op for et nyt legeunivers!