365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skøjter til børn

Skøjteglade spilopmagere og teenagere får farve i kinderne, når de suser hen over isen. Og med et par skøjter på fødderne kommer timerne også til at gå med leg, grin og smil over hele ansigtet. Skal børnene ud på det iskolde underlag, køber du skøjter til børn og de lidt større teenage-fødder på BR.dk.

Populære mærker

Spænd skøjterne og sus over isen

Øvelse gør mester. Og sådan er det også, når børnene har et par skøjter på for allerførste gang. Bambi på glatis er let at komme til at ligne, men når først de får tag på det og holder balancen på skøjternes klinger, er der ikke meget, som får børnene ud af skøjterne igen. 

Inden børnene bliver sendt ud for at lave skøjte-piruetter på det glitrende, iskolde underlag, er det vigtigt at have gode, komfortable skøjter. Størrelse og pasform er to parametre, som du ikke må gå på kompromis med. For det er bestemt ikke rart med fodtøj, der nager. Heller ikke skøjter. 

På BR.dk er der skøjter til mindre børn og teenagere. Størrelserne er typisk mellem 26-46, og skøjterne er både i kunstskøjte- og ishockey-orienteret design, så de kan se seje ud på isen.

 

Ha’ udstyret i orden udenfor og i skøjtehallen

Når landet er sendt i dybfryseren, fryser søer og vandhuller til. Og hvis det er forsvarligt at komme ud på isen, så snup da et par skøjter med i hånden – og spænd dem på fødderne. Har børnene cykelhjelme, er det også en god idé at tage dem på hovedet for at undgå skader, og skal knæene, albuerne og håndleddene beskyttes, er beskyttelsesudstyr til børn en rigtig god ide at købe. 

Hygger du dig i stedet sammen med børnene på en udendørs skøjtebane i vintermånederne eller indenfor i en skøjtehal, er egne skøjter også bare dejligt at trække i. Har børnene egne skøjter, kan de bruge dem næste gang, den står på ishockey, kunstskøjteløb eller almindelig skøjteløb.

 

Køb skøjter til børnene på BR.dk

Står et par skøjter øverst på ønskesedlen til jul, fødselsdagen eller bare til hygge-brug hos dit barn eller teenager, køber du et par skøjter lige her på BR.dk. Skøjter til både små og store fødder er en del af vores sortiment, ligesom du blandt andet også finder et bredt udvalg af rulleskøjter, hvis børnene skal øve sig i at holde balancen på villavejene. Kom ud på isen med et par skøjter fra BR.dk.