365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stemmeforvrængere

Er der noget sejere end at kunne ændre sin stemme som en vaskeægte hemmelig agent? Med en sej stemmeforvrænger kan dit barn for alvor leve sig ind i rollen som spion eller hemmelig agent, når den lille agent optager sin stemme og ændrer den, så den forbliver hemmelig! Gå på opdagelse her på siden og find en sej stemmeændrer hos BR.

Snyd skurkene med en stemmeforvrænger

Kalder alle spioner, hemmelige agenter og andre helte! Med en stemmeforvrænger bliver det ikke nemmere at snyde alle skurkene og lokke dem i en fælde. Stemmeforvrængeren ændrer din stemme, så ingen genkender din stemme og finder ud af, hvem du er.  

Hvis du drømmer om at blive en hemmelig agent eller spion, så mangler du bare det rigtige spionudstyr. En stemmeændrer kan både fås som udstyr, der skal sidde omkring håndleddet, eller som en lille maskine, som du altid skal have på dig. Med en god stemmeforvrænger bliver det ingen sag at tage på farlige og hemmelige missioner, spionere og overvåge skurkene eller komme i gang med undercover kommunikation.

 

En stemmeforvrænger er uundværlig for en spion eller hemmelig agent

Det er helt forståeligt, at mange børn er vilde med hemmelige agenter, spioner og superhelte, der gør verden sikker og jagter alle skurkene. Er det største ønske at være ligesom de seje forbilleder, så er stemmeforvrængere det helt rette udstyr til den lille spion. 

Samarbejder spionen med legekammeraten, så er der måske også brug for et par seje walkie talkies. Det gør kommunikationen meget smartere, for så kan de stadig høre hinanden, selvom de ikke følges ad hele tiden. Lad de hemmelige agenter eller spioner leve sig helt ind i deres rolleleg med en sej stemmeændrer fra BR.

 

Se det hemmelige udvalg af stemmeændrere hos BR

Ikke ret meget slår evnen til at ændre sin stemme, og med en stemmeforvrænger kan dit barn netop dét. Optag din stemme og afspil den forvrænget, langsomt eller hurtigt, så ingen vil kunne gætte, hvem der snakker. Overrask de mindste spioner med en smart stemmeforvrænger og se, hvordan de lever sig helt ind i rollerne, som de har set i spændende børnefilm.  

Se udvalget her på siden og sæt gang i undercover-missionen med stemmeforvrængere fra BR!