365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legeheltene 🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♂️

BR har indgået et samarbejde med en flok vaskeægte helte;

LEG er hele omdrejningspunktet for både Legeheltene og BR. For os er leg både sjovt og hyggeligt, men også enormt vigtigt for børns læring, udvikling og trivsel –også for børn, der er ramt af sygdom.

Når et barn bliver ramt af sygdom, er det ikke ensbetydende med, at barnet mister sin legelyst  og fantasi. Men sygdom og lange dage på  hospitalsstuer fører ofte til stor inaktivitet og ensomhed hos børnene. Derfor har de indlagte børn i særlig grad brug for leg, bevægelse og fællesskaber – så de for en stund kan glemme alt om sygdom, diagnoser og ensomhed og få lov til at være børn..

Som nye legekammerater går BR og Legeheltene derfor sammen om at  bringe endnu mere leg ind på børneafdelingerne på de danske hospitaler ❤

 

BR trækker i heltekappen og samler ind til fordel for indlagte børn

BR legekammeraterne er trukket i heltekapper, for i heeeele april skal vi sammen på en vaskeægte heltemission.

Vi skal samle penge ind til Legeheltene, som hver dag bringer leg, bevægelse og fællesskab ind på børneafdelingerne på de danske hospitaler.

Og vi kan ikke gennemføre vores heltemission uden jer!

Støt nu via mobilepay 801070.

Psst.. BR fordobler donationen fra jer ❤

Helteuger i BR

Vi skyder samarbejdet med Legeheltene i gang med et kææææmpe HELTEEVENT d. 13. - 14. april i alle BR butikker. Læs mere om eventet her

VIP event for Heltebørn

Helteugerne rundes af søndag den 28. april, på vaskeægte heltemanérer.

Her har Fætter BR personligt inviteret de seje heltebørn fra Helteakademiet og Heltecamps, som er helteinitiativer for handicappede, kronisk og langvarigt syge børn, ind i fem udvalgte BR butikker.

I en time inden butikkerne åbner for alle andre, får heltebørnene lov til at lege og boltre sig helt uforstyrret i BR’s Magiske Legeverdener.