365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gulvtæpper til børn

Skab et blødt og behageligt underlag til leg på børneværelset med et af vores mange gulvtæpper til børn. I udvalget finder du gulvtæpper til børneværelse med mange populære motiver, som dit barn vil elske, og du kan nemt bestille det foretrukne børnegulvtæppe hjem her. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Gulvtæpper med plads til leg 

Et gulvtæppe til børneværelset er ikke nødvendigvis et must, men du vil hurtigt finde ud af, hvor rart det er at have. Gulvtæpper til børn er super indbydende at sætte sig på, når der skal leges, og det er skønt at sidde rigtig godt i timevis, imens legen står på. Samtidig har et gulvtæppe til børneværelset den store fordel, at det skåner gulvet mod slag og ridser fra legetøjet, så begge dele kan holde sig pænt lidt længere. På den måde kan du bekymre dig lidt mindre og blot lade børnene slå sig løs og udfolde deres fantasi. 

Find et gulvtæppe til børneværelset, der emmer af hygge 

Gulvtæpper til børn er ikke kun praktiske. De bidrager også med en ganske særlig varme og hyggelig stemning til børneværelset og samler indretningen i rummet. Gulvtæpper til børn fungerer godt i store såvel som små børneværelser, og kigger du i vores udvalg, vil du hurtigt opdage, at det er muligt at finde gulvtæpper til børneværelset i mange forskellige størrelser. På den måde er det altid let at finde det helt rigtige gulvtæppe til børn her hos os. Særligt populære er vores gulvtæpper til børn med forskellige TV-figurer, som børnene kender og elsker. Mon ikke dit barn har en særlig helt fra TV, som det ser op til, og som derfor er helt oplagt som motiv på barnets nye gulvtæppe til børneværelset? Gå på opdagelse her, og oplev de mange muligheder. 

Vi gør det nemt at indrette et indbydende børneværelse 

Hos BR.dk ved vi, hvor meget indretningen af rummet betyder for, om barnet har lyst til at lege på sit eget værelse. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af produkter til indretning af børneværelset, og det er også her, du finder vores bløde og lækre gulvtæpper til børn. Bestil dit barns favorittæppe i dag, og find snart den helt rigtige placering til det på børneværelset.