365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Dreng der fisker med fiskestang
Dreng der fisker med fiskestang

Fiskegrej til børn

Sæt madding på krogen, og tag med ud og fisk! En fisketur kræver tålmodighed og et roligt sind, men når der først er bid på krogen, vil jublen og succesfølelsen ingen ende tage. Drømmer du om at tage dit barn med på fisketur? Her på siden finder du alt vores fiskegrej til børn.

Klædt på til en god fisketur 

En god og vellykket fisketur kræver det helt rigtige udstyr. Men hvad skal I bruge? 

  • En redningsvest er alfa og omega, hver gang du har børnene med ved vandet. Uanset om I står på bredden eller sejler ud i en båd, så kan fisketuren forløbe med mere ro i maven med en redningsvest! 
  • Fiskestang eller fiskenet er et must, når fiskene skal hives i land. 
  • Spinnere, svirvler, kroge, ekstra line og alt, hvad du ellers har brug for undervejs. 

 

Når der er styr på det nødvendige tilbehør, er I klar til at tage afsted tidligt om morgenen og observere, hvordan solen står op, og naturen vågner.  

 

Er du klar til at trække torsk i land? 

At trække torsk i land bruges ofte som et udtryk for en meget dyb søvn og høje snorkelyde – men i det her tilfælde er det helt bogstaveligt. I denne kategori har vi nemlig samlet et godt udvalg af fiskegrej til børn til gode priser, og uanset om det er den allerførste fiskestang eller den næste i rækken, så har vi helt sikkert en variant, der kan bruges. 

 

Find fiskeudstyr til dine børn 

En fisketur behøver ikke at betyde fuld koncentration, stilhed og rolige omgivelser. Start med at tage dit barn med på krabbefisketur nede ved havnen. På den måde får du introduceret dit barn for aktiviteten på en børnevenlig og legende måde – og måske det viser sig, at der gemmer sig en lille fisker i din søn eller datter?  

Tag et kig på BR’s store udvalg af fiskegrej og køb alt, hvad du skal bruge samlet allerede i dag! Så er der intet andet tilbage end at opfordre til at tage børnene under armen og tage ud og fange lykken – eller i det mindste bare en fisk.