365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Redningsveste

Livet på bølgen blå er et liv i sus og dus, uanset om du befinder dig på det store verdenshav, eller om du sejler en rolig tur på en af Danmarks smukke søer. Men livet på vandet er ikke ufarligt! Her på siden finder du et udvalg af redningsveste, så sikkerheden er i top.  

Vægt sikkerheden højt på det dybe blå 

En sejltur på vandet bliver bare allerbedst, når alle, lige fra børn til voksne, er trygge i det – og her er en redningsvest et must! Vi har samlet alle vores redningsveste til store og små her på siden, så du kan finde den variant, der skal holde dig oven vande, når I er ude på nye eventyr.  

Når du vælger en redningsvest til børn, er det vigtigt at gå efter den helt rigtige størrelse. Skulle uheldet være ude, er vestens væsentligste opgave at sikre, at dit barn vender rundt på ryggen, så ansigtet vender opad, og der er frie luftveje.  

Hold dig oven vande med BR 

Det er heldigvis sjældent, at der sker uheld på vandet, men det er altid bedst at være på den sikre side. En børneredningsvest kan også være en god idé, hvis der er fuld fart på dit barn, og I befinder jer ved et havneområde, hvor I gerne vil have ro i maven.  

En dag på vandet skal være sjov! Og hos BR har vi svømmeudstyr og vandlegetøj til selv den allerstørste vandhund. Men inden I  kan give den gas med spas og leg, så skal sikkerheden altid være i tip top. En redningsvest fra vores udvalg skal nok holde dit barn oven vande! 

Vælg den rette redningsvest til børn 

En redningsvest kan sammenlignes med en sikkerhedssele. Det er heldigvis sjældent, der rent faktisk er brug for den, og den er ikke så behagelig at have på. Men det er lovpligtigt, når du kører bil, og det er en kæmpe faktor i sikkerheden. På samme måde som redningsvesten er, når du sejler.  

Er du ved at gøre dig klar til den kommende sejlsæson? Start med sikkerheden! Find redningsveste til både store og små her hos BR, og kom sikkert i gang med sejladsen.