365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trehjulede cykler

En trehjulet cykel til børn er en fantastisk måde at lære at cykle med pedaler, uden barnet skal koncentrere sig om balancen samtidig. Hos BR finder du en masse smarte 3-hjulede cykler. Der er både cykler med og uden lad bagpå. Udforsk udvalget af trehjulet cykler i flotte farver her på siden.

 

Trehjulede cykler til børn 

Det er en god idé at introducere dit barn for at cykle allerede tidligt, og den trehjulede cykel er et perfekt sted at starte. Balancen er der ikke helt endnu, men med en trehjulet cykel kan dit barn lære at træde i pedalerne og køre rundt – måske med en håndfuld legetøj på ladet og god vind i håret. Hos BR finder du trehjulede cykler i forskellige farver, og vi er helt sikre på, at vores udvalg gemmer på et design, der falder i dit barns smag. 

 

Lær at cykle med en 3-hjulet cykel

Tommelfingerreglen, når du skal vurdere, om dit barn er klar til at cykle, er, om de er begyndt at gå. Det er nemlig et godt udgangspunkt for, at dit barn kan begynde at træde i pedalerne og kæmpe sig frem på den måde. På en trehjulet cykel træner dit barn balancen og lærer at navigere på styret, og så kan turen ellers gå rundt om huset eller på de omkringliggende stier – selvfølgelig med far eller mor i hælene. 

Er en trehjulet cykel ikke helt, hvad du leder efter? Så kan du med fordel introducere dit barn for en løbecykel, som er en tohjulet cykel, hvor pedalerne er ikke-eksisterende. Her kommer dit barn fremad ved at lave løbebevægelser med benene – og her er altså fuld fart på!

 

Giv dit barn en trehjulet cykel fra BR 

Uanset hvilken børnecykel, der skal være dit barns første, skal den blot klæde barnet godt på til at komme op på en rigtig cykel, når tid er. Hos BR kan vi supplere dit barn med cykler gennem en stor del af deres liv, og her på siden finder du et klassisk udvalg af trehjulede cykler. Du kender helt den rød-hvide trehjulede cykel fra Winther, som er gået over i generationer – måske dit barn også skal eje sådan en?