365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legehus i plast

Skal haven indbyde til leg og hygge, så er et plastik-legehus et rigtig godt sted at starte. Lad ungerne lege ude i alt slag vejr. De flotte, farverige huse skal nok give inspiration. Se udvalget af de vedligeholdelsesfri legehuse herunder.

Guide: Sådan indretter du et legehus

Et legehus bliver lynhurtigt en succes for både større og mindre børn. Med et legehus får børnene et sted, som er deres helt eget, og hvor de kan udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren og vande blomster – præcis som forældrene gør i det rigtige hjem.

Plastik-legehuse – farverige fantasibomber

Mangler ungerne noget at lege med i haven, når kagerne fra sandkassen skal serveres for vennerne, så er et plast-legehus et godt udgangspunkt. Besøg butikken, der sælger skønne kager, kom på besøg hos familien, eller lad dig inspirere af, hvad end der leges, for huset kan danne rammerne om rigtig mange forskellige fantasier.

 

Tre grunde til at vælge et legehus i plast:

  • Husene kommer i mange sjove farver og former
  • De lægger op til mange timers sjov og varieret leg
  • De er lette at samle og lette at flytte rundt med

Is-butik, bageri eller familie, der er ingen grænser for, hvad et legehus kan danne rammerne for, når fantasien slippes løs. Frække farver og fantasifulde former er både sjove at se på og hjælper med at give idéerne frit spil, når der skal findes på nye lege.

Hos BR.dk finder du alt, hvad der skal bruges til leg og sjov i haven. Fyld sandkassen med fede legesager, der kan give endnu flere gode idéer til sjove lege og spændende udfordringer.

 

Sådan finder du det rette legehus i plast til haven

Når du skal vælge et legehus blandt de mange modeller hos BR, kan det være en god idé at overveje, hvor meget plads det må tage op, og hvor let det skal være at flytte rundt på.

  •  Legehus: Et legehus med eller uden terrasse og i en af de mange forskellige udformninger kan danne rammerne for mange sjove lege, der passer til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Huset fylder minimalt.
  • Legehus med legeplads: Skal der lidt mere action på, kan du vælge et legehus med tilhørende legeplads, der tæller både rutsjebane og gynge. Det giver fart over feltet for alle aldre, men huset fylder lidt mere.

Se udvalget herover, og bestil i dag!