365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Terningespil

Hos BR.dk finder du et bredt udvalg af terningespil, som børn og voksne kan hygge sig om sammen. Vælg blandt både klassiske terningspil og nye favoritter, og oplev de mange muligheder her.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Terningespil for hele familien

Terningespil er en evigt populær type af spil, der ganske enkelt aldrig går af mode. Derfor vil du sikkert også opdage, at mange af de samme terningspil, du selv spillede som barn og ung, stadig hitter hos dine børn i dag, som eksempelvis den evige klassiker Yatzy. Du finder mange af de gode gamle klassiske terningespil lige her på BR.dk, så du kan genopleve nogle af barndommens minder i selskab med dine egne unger. 

Terningespil er ofte meget simple, og I bliver derfor hurtigt fortrolige med reglerne, så I bare kan spille løs. I vores sortiment findes både terningespil, der er nemme at lære, hvor familiens mindste kan være med, ligesom I også finder lidt mere avancerede terningespil for både store børn og voksne.

 

Klassiske og moderne terningespil

Der kommer hele tiden nye terningespil på markedet, og det er skønt at opleve, hvor meget sjov der egentlig ligger i spil med terningerne som omdrejningspunkt. Terningespil er altid populære, da de lover timevis af underholdning, strategisk tænkning - og ikke mindst en god portion held. Denne kombination af held og strategi gør terningespillets udfald uforudsigeligt, og det er derfor ofte en af de helt store vindere, når der skal findes et nyt familiespil til samlingen.

Fra klassiske terningespil til nye moderne versioner, finder du sjove terningespil, som er perfekte til hyggelige aftener med familie eller venner. Hiv dem frem til familiens faste spilaftener, brug dem som selskabsspil, når I inviterer gæster forbi, eller tag måske terningespillene med ud i verden på jeres mange eventyrlige rejser som et sjovt rejsespil. Og sørg så for at spille dem en masse, præcist som de fortjener at blive spillet. 

 

Opdag en sjov verden af terningespil

Hvor nogle terningespil helt simpelt kun kræver netop et par terninger, findes der også en lang række af andre sjove terningespil, hvor terningerne stadig spiller en væsentlig rolle, men hvor der også inddrages flere andre spilelementer.

Om I er til det helt enkle eller til de mere avancerede terningespil er op til dig og din familie at beslutte, og måske jeres husstand faktisk foretrækker en blanding og godt kan lide muligheden for at have begge dele til rådighed. Det giver god mening, og vi forstår præcist, hvad I mener. Det er nemlig svært at få nok af de mange underholdende terningespil, der passer til enhver anledning.