365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Terningespil

Kast med terningerne, og se, hvad der sker, når resultatet afslører sig. Hos BR.dk finder du mange forskellige terningespil, som børn og voksne kan hygge sig om sammen. Vælg blandt både klassiske terningspil og nye favoritter, og oplev de mange muligheder her.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Klassikere og nye favoritter

Terningespil er en evigt populær type af spil, der ganske enkelt aldrig går af mode. Derfor vil du sikkert også opdage, at mange af de samme terningspil, du selv spillede som barn og ung, stadig hitter hos dine børn i dag, som eksempelvis den evige klassiker Yatzy. Terningespil er ofte meget simple, og I bliver derfor hurtigt fortrolige med reglerne, så I bare kan spille derudad. I vores sortiment findes både terningespil for de mindste og terningespil, som de lidt større børn kan være med til.

Der kommer hele tiden nye terningespil på markedet, og det er skønt at opleve, hvor meget sjov der egentlig ligger i spil med terningerne som omdrejningspunkt. Husker du mon selv nogle af de terningespil, der hittede hos dig, da du var barn? Du finder dem højst sandsynligt her hos BR.dk, så du kan genopleve nogle af barndommens minder i selskab med dine egne unger. 

Terningspil – mere end bare terninger

Hvor nogle terningespil helt simpelt kun kræver netop et par terninger, findes der også en lang række af andre sjove terningespil, hvor terningerne stadig spiller en væsentlig rolle, men hvor der også inddrages flere andre spilelementer.

Om I er til det helt enkle eller til de mere avancerede terningespil er op til dig og din familie at beslutte, og måske jeres husstand faktisk foretrækker en blanding og godt kan lide muligheden for at have begge dele til rådighed. Det giver god mening, og vi forstår præcist, hvad I mener. Det er nemlig svært at få nok af de mange underholdende terningespil, der passer til enhver anledning. Hiv dem frem til familiens faste spilaftener, brug dem som selskabsspil, når I inviterer gæster forbi, eller tag måske terningespillene med ud i verden på jeres mange eventyrlige rejser.  Og sørg så for at spille dem en masse, præcist som de fortjener at blive spillet.