365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Yatzy

Rasle! Rasle! Rasle! Yatzy er startet, når terningerne bliver rystet inde i raflebægeret. Og så er det ellers bare med at slå bedre talkombinationer end dine modstandere, som både kan være børn og voksne. For Yatzy er et spil, hvor alle kan være med, når sandsynlighedsregning, strategisk tækning men også spilheldet skal testes. Start legen og find dit Yatzy spil på BR.dk.

Hyg jer med Yatzy

Yatzy spil hører til blandt nogle af de mest spillede. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. For Yatzy er en god kombination af et sjovt og lærerigt terningespil, som blev opfundet tilbage i midten af 1950’erne. Sidenhen er mange terninger blevet kastet, og spillet bliver hurtigt fundet frem, når mange skal hygge sig sammen over et spil. 

Så du har sikkert selv prøvet at spille et Yatzy spil. Og hvis ikke så kan du godt glæde dig. For spillet kan spilles af både børn og voksne, som dyster mod hinanden i de bedste kast.

 

Kom nemt i gang med Yatzy

En håndfuld terninger, en pointblok, et raflebæger samt en pen er alt, du skal bruge til Yatzy. Og selvfølgelig også minimum én modspiller. Måske er det dine søskende, bedsteforældre, forældre eller vennerne, som du vil udfordre i terningespillet på den anden side af bordet. 

Yatzy går kort fortalt ud på, at du skal slå så mange terninger som overhovedet muligt med samme antal prikker på og også at ramme nogle terningekombinationer. Er du så heldig, at du har rystet dig til, at alle terningerne viser det samme antal prikker, har du slået en ”Yatzy” – og dermed den højeste score du kan slå i spillet.

 

Find Yatzy spil på BR.dk

På BR.dk har vi et væld af spil, som du kan samle familien og vennerne omkring. Hyg jer, udfordr hinanden og få noget kvalitetstid sammen. Online kan du købe alt lige fra brætspil og puslespil til quizspil, så mon ikke du nemt finder et spil, som du kan spille, efter at du har slået Yatzy og vundet over dine modspillere?