365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Professorterning

En professorterning er et sjovt, lille hjernevrider-spil. Spillet venter kun på at blive løst – og hver drejning og hver vending fører børnene tættere på løsningen. Er det noget for dine børn? Find Rubiks Cubes og andre versioner af den populære professor terning på BR.dk, hvor terningerne findes i forskellige former og sværhedsgrader – så også de yngste kan være med. 

Leg og sjov med en professorterning 

Professorterninger er en sjov, udfordrende form for terningespil. Spillet består af en kubeformet blok, der er opdelt i mindre terninger, som kan roteres på flere akser. Målet er at få hver side af kuben til at blive ensfarvet. Bliver professorterningen ensfarvet på hver side, er terningen løst. 

Terningen er udviklet i mange sjove og ikke mindst udfordrende designs. Nogle af udgaverne – som du og børnene kan have mellem hænderne – er eksempelvis: 

  • En professorterning formet som en pyramide 

  • En professorterning med mange felter 

  • En professorterning med få felter 

  • En professorterning som er rund 

 

Strategisk tænkning med en professor terning 

Siden professorterningen blev introduceret i 70’erne, har den været enormt populær blandt både voksne og børn. Rundt om på mange børneværelser ses derfor tit en professor terning, som dog ikke kun bidrager til leg, spil og underholdning hos spilopmagerne. 

Når børnene drejer terningens sider rundt og rundt, øver de en række kompetencer. Det skyldes, at professorterningen ikke bare er et terningespil men også et læringsspil. Når børn forsøger at løse terningen, øver de strategisk tænkning og lærer at problemløse. 

Og så lærer de også vigtigheden af vedholdenhed og tålmodighed. På ét eller andet tidspunkt skal det nemlig nok lykkedes børnene at få terningens sider til at gå op. Og når det sker: Bare vent og se, hvor glade de kommer til at se ud i ansigterne. At have løst en professor terning og Rubiks Cube kan være noget så sejt for børnene. 

 

Køb en professorterning på BR.dk 

På BR.dk er der et bredt udvalg af professorterninger. Eksempelvis er der lidt forskellige former og sværhedsgrader at vælge imellem. Nogle bliver løst hurtigt, mens andre nok tager lidt længere tid at løse. Er det første gang, at dine børn får en professorterning i hænderne? Så er det en god idé at starte med en terning, som ikke er for svær for dem. Er de bedre og mere rutineret, kan du købe en terning, som tager længere tid for dem at løse. Løs professorterningerne sammen med BR.dk.