365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

PlanToys

PlanToys er et legetøjsmærke, der har produceret trælegetøj af gummitræ i mere end 30 år. PlanToys har en unik virksomhedsfilosofi, hvor man producerer legetøj under gode og ordentlige forhold for alle ansatte i organisationen. PlanToys’ produkter er udarbejdet i naturmaterialer og er frie for skadelige kemikalier.

PlanToys har et stort udvalg af babylegetøj, der er målrettet børn under 3 år. PlanToys laver også trælegetøjsprodukt til større børn over 3 år. Dette er blandt andet de populære legetøjssæt og børnemøbler eller dukkehuse. Alle varer er sikkerhedstestet og lever op til de gældende standarder for området. Produkterne er udarbejdet i naturmaterialer og findes i mange fine og sjove designs. PlanToys’ babylegetøjsprodukter udfordrer de mindre børn på sjove, motoriske og udviklende læremåder.

 

PlanToys har en unik produktionsmetode kaldet PLANWOOD. PLAN WOOD er produkter som er gennemfarvet og materialet er støbt træ lavet af savsmuld, som er presset sammen. Dette skaber nogle helt unikke designs og nogle meget stærke og holdbare produkter. Ydermere sikrer metoden, at der ikke er spild i produktionen, da alt affald (savsmuld) genanvendes.

PlanToys’ unikke PLANWOOD materiale, som er støbt træ (savsmuld), skaber formene til vandlegetøjet. Det er helt unikt og et fantastisk tiltag at kunne tilbyde en kollektion i så fint et materiale. Materialet er træ, naturfarver og godkendt lim, der støbes til stærke naturprodukter, der kan benyttes som bade- og vandlegetøj.