365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cocomelon dukker

CoComelon er den 3D-animerede serie på YouTube med babyen JJ som hovedperson. Den verdenskendte baby kan nu også fås som dukke, der indbyder til masser af sjov og læring. Gå på opdagelse i udvalget af interaktive CoComelon-dukker her på siden - de vil med garanti blive en succes, hvis dit barn også er vild med CoComelon.

Søde og lærerige CoComelon-dukker fra den verdenskendte serie

Der er intet at sige til, at CoComelon er blevet en populær serie blandt børn. Den kommer fra verdens største børnekanal på YouTube og sætter fokus på børns læring. JJ er en sød karakter i serien, som mange børn er vilde med, og nu kan dit barn få sin helt egen JJ-dukke.  

Flere af dukkerne er interaktive, og de inviterer til masser af sjov og læring. Dukkerne har mange lærerige funktioner, som hjælper barnet med at udforske grundlæggende lærings- og udviklingsevner gennem leg.  

Her er de lærerige funktioner, som nogle af varianterne indeholder:  

  • De kan synge sange 
  • De kan lære barnet alfabetet og ABC-sangen 
  • De kan lære barnet at tælle 
  • De kan øve farvegenkendelse med barnet 

 

En interaktiv JJ-dukke vil uden tvivl blive en tro følgesvend hos dit barn, fordi den kombinerer leg og læring på bedste vis.

 

Sæt gang i legen med interaktive dukker

Dukker er ikke ligesom ethvert andet stykke legetøj. Dukkerne giver nemlig anledning til en masse rolleleg, hvor barnet ser sig selv i forhold til dukken og efterligner dagligdagssituationer i legen med dukken.  

JJ-dukken bliver helt sikkert blive passet godt på, og han får sikkert en dejlig seng, kommer med på tur i en dukkevogn, bliver puttet med godnatsang ved sengetid og meget mere. Ved puttetid kan nogle af JJ-dukkerne faktisk selv synge vuggeviser fra serien, så det bliver uden tvivl en hyggelig putning fyldt med gode sange.  

I legen med JJ-dukken vil barnet udvikle sin empati og forståelse for dukkens behov, og så bliver rollelegen jo bare endnu mere virkelig af, at JJ-dukken er interaktiv og kan snakke og synge med barnet.

 

Få din helt egen interaktive JJ dukke hos BR!

Hos BR kan de små få deres helt egen JJ-dukke med det søde dukketøj, som de kender fra den verdenskendte børneserie. Læringsdukkerne er helt fantastiske, for de hjælper med at udvikle barnets finmotorik, motiverer til læsning og tale og øger kreativiteten og de følelsesmæssige færdigheder gennem sjov og fantasifuld leg. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og bliv klogere på de mange dukker og deres smarte funktioner.