365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ridderudklædning

Kalder alle børn, som er klar til kamp! Nu kan du ruste dig til det store slag mod fjenderne med et ridderkostume fra BR. Med rustning, sværd og skjold er du klar til at møde modstanderne ved borgens voldgrav og beskytte dit helt eget kongerige. Find det rette ridderkostume lige her!

Bekæmp fjender som en ægte ridder 

Der er fastelavn, der er halloween, og så er der de dage, hvor dit barn bare har brug for at forsvinde fra hverdagen og træde ind i en ny karakter som vaskeægte ridder. Med et ridderkostume forvandles du til middelalderens sejeste ridder, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken eventyrlig leg du finder på.  

Men hvilke opgaver har en ægte ridder egentlig? 

  • Ridderens vigtigste opgave er at beskytte sit kongerige! Det vil sige, at der skal holdes vagt ved borgens port, så ingen uvedkommende kan skade borgens beboere. 

  • I forlængelse af dette skal en ridder altid være klar til at gå i krig for kongeriget, hvis det bliver nødvendigt. 

  • En ægte ridder kæmper altid til hest, og derfor er det vigtigt at mestre ridningen, imens du kan kæmpe med sværd og beskytte dig med skjold.  

 

Seje ridderkostumer til børn 

Hos BR finder du gennemførte kostumer, som udstyrer dig med alt, du har brug for som ridder - og hvad er så det? Rustning, så du er beskyttet mod de værste slag, kappe til at bære over skulderen, et sværd som dit stærkeste våben, et skjold så du altid er klar til at imødekomme fjendernes slag og måske endda en hjelm - for hovedet er jo bestemt også vigtigt at beskytte! Hos BR har vi heldigvis alt, hvad du skal bruge til at gøre legen sjov og levende.   

 

Fra barn til ridder 

Er du klar til at sadle hesten, iklæde dig rustningen og gå fra barn til ridder? Du er kongerigets tro væbner, og så snart du tager kostumet på, er det tid til at være tapper. I vores udvalg finder du både kostumer til traditionelle riddere, men også prinsesseriddere, hvis den type tiltaler dit barn mere. Det ændrer selvfølgelig ikke på, hvor stærk og modig du er i kamp!