365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sminkesæt til børn

Er der en lille makeupartist gemt i dit barn? Så er et børnesminkesæt lige sagen! Her på siden har vi samlet vores udvalg af sminkesæt til børn, så der snart kan komme gang i skønhedssalonen og masser af kreativ udfoldelse med børnesminke. Sæt gang i stylingen med et sminkesæt til børn fra BR!

Glitter og glamour i børnehøjde

Har du et barn, der er vild med alt, der handler om styling, legetøjssminke og skønhed? Så vil et sminkesæt til børn helt sikkert give julelys i øjnene på dit barn.  

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn spejler sig i sine omgivelser, forældre og andre relationer. Mange små piger vil kunne genkende sig selv i deres mor, og hvis barnet har set mor lægge en smuk make-up foran spejlet, så er det helt naturligt, at der kan opstå en interesse. Med et sminkesæt til børn kan barnet give sig i kast med at sminke sig selv, en legekammerat eller måske en søskende, mor eller far.

 

Slip kreativiteten løs med make-up til børn

Skal øjenskyggen være blå, grøn, pink eller måske orange? Med et sminkesæt til børn er det kun fantasien, der sætter grænser, og her kan børnene virkelig udfolde sig kreativt. Du vil helt sikkert opleve, at der er dyb koncentration, når børnesminken skal påføres til UG! Der er ikke meget, der er bedre end at se dit barn fordybe sig i et projekt - og det er uanset, om det er spændende aktivitetsbøger, et udfordrende byggesæt eller der er dyb koncentration om at lægge sminken helt perfekt. Mix og match forskellige farver og eksperimentér med at lægge en fin makeup - med lidt øvelse tør vi godt love, at den lille makeupartist lynhurtigt får styr på det.

 

Et sæt med børnesminke hos BR!

Med et sminkesæt til børn er der lagt op til timevis af fordybelse og hyggelige lege. Legen kan nemt udvikle sig til en vaskeægte skønhedssalon, hvor hele familien kommer forbi til en sjov rolleleg. Husk også et neglesæt til børn, og så er der ingen grænser for, hvilken forandring den lille skønhedsekspert kan skabe hos mor, far eller en legekammerat.  

I et sminkesæt fra BR har vi samlet alt, hvad der er brug for, så det bliver nemt at komme i gang med at lægge en fin børne-makeup. Sæt gang i skønhedssalonen med et sminkesæt til børn fra BR!