365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede lastbiler

Fart under hjulene, og så afsted! Med en fjernstyret lastbil kan du selv styre hastighed og retning, og der er timevis af sjov i at køre med den fjernstyrede lastbil både ude og inde. Se vores mange forskellige modeller inden for fjernstyrede lastbiler til børn lige her.

Stort udvalg af fjernstyrede lastbiler til børn

En fjernstyret lastbil er et stykke legetøj, der ganske enkelt aldrig går af mode. Og så er den tilmed sjov for både store og små. De fleste børn fascineres af ting i bevægelse, og når alt kommer til alt, gælder samme fascination så ikke også for os voksne? Hos BR finder du altid et bredt udvalg af forskellige fjernstyrede lastbiler til alle aldersgrupper – fra den første og helt simple fjernstyrede lastbil til den mere avancerede af slagsen. Tag et kig på mulighederne her, og forkæl dit barn med drømmen af en fjernstyret lastbil, der kan drøne derudaf i fuld fart, når der styres med controlleren.

Fjernstyret bil – en klassiker til brug både ude og inde

Fjernstyrede lastbiler er et hit året rundt. De kan bruges på børneværelset eller på stuegulvet, og i mange tilfælde kan de også tages med udenfor, når vejret passer til det. Så kan der rigtig køres ræs på villavejen – hvem kommer mon først? Suppler også den fjernstyrede lastbil med andet fjernstyret legetøj for at skabe flere muligheder for variation i legen. Det er skønt at have lidt at vælge imellem, når lysten til fart og spænding trænger sig på.

Timevis af god leg gemt i en fjernstyret lastbil

Det er svært ikke at lade sig drage af en fjernstyret lastbil, der suser afsted, og der er ofte kamp om at må være med, når den fjernstyrede lastbil findes frem. Leg med fjernstyret lastbil er ikke kun sjovt for børnene. Ofte slutter de voksne sig også hurtigt til legen og tryllebindes af den helt særlige magi, der er ved at se en fjernstyret lastbil give alt, hvad den har i sig. Hvem er mon den næste til at gribe controlleren og sætte den fjernstyrede lastbil i gang? Find en eller flere favoritter blandt vores fjernstyrede lastbiler her, og glæd jer til den allerførste prøvetur af mange kommende ture på hvinende hjul!