365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede helikoptere

En fjernstyret helikopter inviterer til en masse skønne lege. Du kan planlægge din helt egen redningsaktion, hvor du skal føre den fjernstyrede helikopter det rigtige sted hen. Mulighederne er mange, når først der kommer gang i legen. Udforsk udvalget hos BR her på siden.

 

Populære mærker

Fjernstyret helikopter

Drømmer du om at blive den fødte helikopterpilot? Med en fjernstyret helikopter kan drømmen lige pludselig bevæge sig tættere på virkeligheden, og du kan flyve højt, lave skarpe vendinger og undvige alle farer i luften.

Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til en masse sjov og underholdning med en af de mange fjernstyrede helikopter, som du finder her hos BR. Samtidig får du en masse læring, som kræver koncentration og præcision, så du kan blive verdensmester til at styre dit nye legetøj

Vælg den helt rigtige fjernstyrede helikopter

Legetøj er godt, men fjernstyret legetøj er bare endnu bedre! En helikopter byder på action og spænding i højderne, som både større børn og voksne kan få masser af glæde af. Er du på jagt efter den helt rigtige fjernstyrede helikopter, så bør du være opmærksom på 2 områder:

  • Alder: Fjernstyret legetøj egner sig ikke til de helt små børn, og derfor er der også angivet en aldersgrænse under hvert enkelt produkt. Samtidig er det dig, der kender dit barn bedst, og derfor har du også den bedste idé om, hvad dit barn er i stand til at styre.
  • Sværhedsgrad: Der kan være stor forskel på, hvor mange tekniske funktioner hver fjernstyret helikopter har. Når du skal vælge den rette helikopter, er det vigtigt, at du undersøger disse funktioner, så du eller dit barn har de bedste forudsætninger for at navigere helikopteren rundt. Det er bedste at starte med en mere simpel variant, og så kan den opgraderes senere, når der er opbygget en højere erfaring.


Køb fjernstyret helikopter på BR.dk

Skal du have en fjernstyret helikopter? Så er vi helt sikre på, at vi har en variant, der falder i din smag her på siden. Med en fjernstyret helikopter bliver du klar til nye tekniske udfordringer og timevis af underholdning lige ved hånden. Find den rette fjernstyrede helikopter, og bestil den allerede i dag!