365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyret traktor

Traktorer er en kæmpe favorit for børn. Det store køretøj med kæmpe hjul, som altid larmer lidt på vejene - tænk hvis man kunne få det i fjernstyret legetøj! Hos BR har vi samlet vores fjernstyrede traktorer og landbrugskøretøjer her på siden, og så er det bare at sætte gang i bondegårdslegen.

Fjernstyret traktor - et hit blandt børn!

Som voksen og forælder kan det være et kæmpe irritationsmoment, når du ender bag en traktor på landevejen - men ikke for børnene! Mange børn elsker nemlig store maskiner og landbrugskøretøjer, og her er traktoren ingen undtagelse. Mon ikke, at det også er derfor, at traktor er et af mange børns første ord?

Med BR’s udvalg af traktorer og andre landbrugskøretøjer er det kun fantasien, der sætter grænser. Skal vi lege Jens Hansen, som havde en bondegård med en masse forskellige dyrefigurer? Eller skal vi se, hvem der er allerbedst til at guide den fjernstyrede traktor igennem en forhindringsbane? Mulighederne er mange!

 

Sjov leg med fjernstyrede traktorer

En legetøjstraktor er altid god, men når den bliver fjernstyret, bliver legen endnu mere vild og spændende! Lad dit barn udforske den interaktive verden med fjernstyret legetøj, og se hvordan udviklingen og nysgerrigheden toner frem.

En fjernstyret traktor med en masse sjove knapper, funktioner og lyde er noget, dit barn vil elske. Kontrollen over selv at styre køretøjets hastighed, retning, lys og lyd vil uden tvivl begejstre dit barn. Husk at være opmærksom på, at det fjernstyrede legetøj passer til dit barns alder, så han eller hun får mest muligt ud af det.

 

Køb fjernstyrede traktorer hos BR

Er den fjernstyrede traktor en sikker vinder? Hos BR kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af fjernstyret legetøj, hvor du finder en bred vifte af sjove maskiner og figurer, som kan styres på utallige måder.

Hvis traktorer og landbrugsmaskiner i forvejen er et hit, så vil en fjernstyret version helt sikkert også være det! Der er rig mulighed for leg alene, men også i selskab med legekammerater - måske endda mor eller far synes det er sjovt, når legetøjet er fjernstyret.