365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede både

Legetøj er altid en sikker favorit hos børnene, men når legetøjet bliver fjernstyret, er der ikke et øje tørt. Hos BR forhandler vi et bredt udvalg af fjernstyret legetøj, og her på siden finder du vores sortiment af fjernstyrede både. Tag et kig på udvalget, og tag legen på vand til nye niveauer.

Et kæmpe hit med fjernstyrede både!

Du kan vælge imellem et bredt udvalg af fjernstyrede både, alt efter om det skal være en motorbåd, yacht eller en anden båd i et farverigt og sejt design. Der er altså rigeligt at vælge imellem - og dermed helt sikkert en variant, der falder i dit barns smag!

En fjernstyret båd er ikke kun sjov og ballade for dit barn. Der er ingen tvivl om, at de mange funktioner vil stimulere barnets grov- og finmotorik, koordination og koncentration.

Fuld fart over vandet med din fjernstyrede båd

Om det er stranden, søen eller bækken nede i parken, så vil en fjernstyret båd blive dit barns tro følgesvend, når der skal leges. Med den rette båd er der lagt op til flere timers udendørs underholdning, hvor dit barn kan udvikle sine evner til at styre og få båden op i fart. Din fjernstyrede båd kan indgå i et væld af forskellige lege!

  • Har din legekammerat også en fjernstyret båd? Så kan I suse afsted henover vandet i et nervepirrende ræs.
  • Øv dig alene i at lave hurtige vendinger, skarpe sving og sejle så hurtigt, du kan.
  • Brug båden i dine yndlingsrollelege, hvor den kan sejle familien på ferie eller være på en spændende mission ude på havet - måske i selskab med en fjernstyret bil eller en fjernstyret helikopter.

Fjernstyret båd fra BR - vælg mellem mange sjove designs

Vælg fjernstyret legetøj, som vil vække stor begejstring hos dit barn - men husk at være opmærksom på alder og præference. Dit barns motoriske færdigheder afhænger i høj grad af barnets alder og vil have stor betydning for oplevelsen med legetøjet. Derudover kan du tænke over, om dit barn ønsker en hurtig båd, eller om det mere skal være til en hyggelig leg.

Sejl op ad åen og gennem vores brede udvalg af fjernstyrede både. Du kan finde den rette allerede i dag - vi sørger for en sikker og hurtig levering til dig.