365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukke bæreseler

Er dukken så heldig at komme med på tur, er det bare sjovt, hyggeligt og praktisk med en dukkebæresele. Bæreselen gør, at børnene kan bære dukken på maven og leve sig ind i rollen som forældre. Har du et barn, som vil elske det? Her på BR.dk er der flere fine bæreseler til dukker med søde, grafiske prints.

Gå med dukkerne i bæreselen

Dukkebæreseler ligner rigtige babybæreseler. Bæreseler til dukker er dog bare i dukkestørrelse og er oplagt, når børnelegene skal være så realistiske som muligt. 

Nogle dukkebæreseler passer til små dukker. Nogle dukkebæreseler passer til store dukker. Når du skal vælge en bæresele til børnenes dukker, er det en god idé at tjekke, hvilken størrelse dukken er. Dukken skal helst kunne passe ned i bæreselen. Er det bamserne, som er så heldige at komme med på tur, afhænger størrelsen også af, om de kan være deri.

 

Rollelege og empati

Leger børn med dukker, bamser og andre figurer, kan de udvikle fantasien og sociale færdigheder. Empati og samarbejde er bare nogle af de kompetencer, som indlæres. Har børnene en bæresele til deres dukker, kan de nemt efterligne de ting, som voksne gør med rigtige babyer.  

Klargør dukken, find bæreselen frem og sæt først dukkens ene ben og så det andet ned i bæreselen. Så er alle klar til at komme med ud på tur. Enten de korte eller længere ture. Måske går turen rundt i boligen derhjemme. Eller måske skal I af sted ned og handle eller besøge venner og familie uden for hjemmets fire vægge?

 

Masser af dukketilbehør på BR.dk

Dukkelegene bliver bare mere sjovere og ikke mindst mere autentiske med det rette dukketilbehør. Og tilbehør til dukkerne er der masser af på BR.dk. Når dukkerne skal med på tur, kan du eksempelvis vælge mellem både dukke cykelstole og dukke bæreseler. Dukkebæreselerne findes til forskellige størrelser af dukker – og fordi mange af bæreselernes remme kan justeres, kan dukkebæreselen stadig skabe glæde hos barnet, jo større det bliver.