365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Diskolys

Hvis der er noget, der giver en festlig stemning, så er det sjovt partylys! Der findes mange slags partylys, men uanset om du leder efter diskolys i regnbuens farver eller andre spændende lyseffekter, finder du flot partylys hos BR. Udforsk vores udvalg af partylys her på siden!

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Fest på børneværelset med diskolys!

Børn behøver ikke et kæmpe festlokale for at skrue op for musikken og overtage dansegulvet. Sæt gang i festen på børneværelset med diskolys, som lyser op i fine farver og sætter rammerne for barnets helt eget sodavandsdisko. Invitér legekammeraterne til fest med Disney-musik, diskokugler og popcorn. Eller få en svingom med alle dine bamser, som naturligvis også skal have liv og glade dage. Med gulvplads, musik og diskolys er det svært ikke at komme i godt humør - måske mor eller far endda er klar på at fremvise nogle dansetrin på en helt almindelig grå og trist hverdag.

 

Med partylys er hver dag en fest

Med partylys derhjemme har du ingen begrænsninger - pludselig kan hver dag blive en fest! Vores udvalg rummer både lysprojektere og lamper, der lyser hele værelset op samt lamper, der kan pynte på natbordet og bidrager med en farverig og hyggelig belysning. Udvalget byder altså både på forskellige former for lyseffekter, som i den grad pynter festligt og farverigt. Vi har både diskolys, der bruger batteri, men vi har også mere tekniske varianter, som giver stjerneeffekter, har fjernbetjening og oplades med kabel. Læs mere på hver enkelt af produkterne, hvor du også kan se billeder af nogle af effekterne for at få et bedre indtryk.

 

Find diskolys i alverdens farver her

Regner det udenfor og har det været en hård dag i institution? Skru op for musikken, sluk loftslampen og tænd for diskolyset - så er det ingen sag at skabe en festlig stemning på dit lille hjemmediskotek. Diskolys er også en fantastisk tilføjelse til børnefødselsdagen eller temafesten for klassekammeraterne. Hos BR er vi helt vilde med partylys, og det er vi helt sikre på, at dit barn også er. Find dine favoritter her hos BR, og bestil dem hjem allerede i dag. Så går der ikke længe, før du kan sparke festlighederne i gang.