365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Diskokugler

Musik og dans er noget, som mange børn elsker. Og en diskokugle hører nærmest til blandt musik- og danselegene. Skal dine børn lege i farverne af diskolysets glitrende skær? Så starter du legene lige her på BR.dk, hvor der er et bredt udvalg af diskokugler med lys til børn.

Diskokugle – batterier eller adapter?

Diskokugler er en lampe, som giver lys og stemning. Lamperne falder især i god jord hos børn, som elsker musik, dans, farver og hygge. Og hygge skal der nok blive masser af med en diskokugle. Når du står og skal vælge en diskokugle til børnene, står du ofte over for mange forskellige udgaver af lamperne. 

Blandt andet fås nogle diskokugler med: 

  • Batterier: Når en diskokugle bruger batterier, kan børnene stille kuglen lige præcis dér, hvor de vil. Kuglen skal ikke bruge ledning og stikkontakt for at dreje rundt og lyse med sine mange flotte farver. 
  • Adapter: Bruger en diskokugle til børn en adapter, kan lampen kun lyse, hvis kuglens adapter tilsluttes en stikkontakt. Sætter du adapteren i stikkontakten, er du stort set altid garanteret lys med diskokuglen. 

 

Fest og farver med diskokugler til børn

Nogle diskokugler er store. Nogle diskokugler er mindre. Fælles for dem alle er dog, at de skaber fest og farver dér, hvor du sætter lamperne. Skal børnene have en diskokugle med lys på børneværelset, kan de rigtig få farver inde på værelset. Kuglerne lyser med et farverigt lys, som også kan bruges til andre anledninger. 

Holder børnene børnefødselsdage, er der garanti for fest og farver med lampen. Og skal der ses børnemusik-konkurrencer på tv’et, kan børnene danse og synge med på det ene musiknummer efter det andet, mens diskokuglen drejer rundt og diskolyset stråler.

 

Skab festen på BR.dk

På BR.dk er der er stort udvalg af lamper, som sætter stemningen. Skal det være festligt og farverigt, er det oplagt med en diskokugle. Diskokugler med lys til børn kan fås med enten batterier eller adapter, og lamperne kan være i forskellige størrelser. Mange børn vil sikkert elske at have en diskokugle på deres værelse. Vil dine også det? Hvis ja, så kig nærmere på udvalget af diskokugler her på siden.